سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو خوندم. خیلی از خانمها بعد از IUI منتظرن ببینن چه علائمی نشونه موفقیت بوده و چه مراقبتهایی انجام دادن. فقط یادت باشه علائم روزهای اول بهتنهایی نمیتونن بارداری رو تأیید کنن؛ حتی ممکنه بهخاطر داروهای هورمونی علائمی شبیه بارداری ایجاد بشه. مطمئنترین راه، انجام تست بارداری در زمانیه که پزشکت تعیین کرده.
بعد از IUI معمولاً استراحت مطلق لازم نیست، مگر اینکه پزشکت به دلیل شرایط خاص خودت توصیه دیگری کرده باشه. فعالیتهای روزمره سبک، تغذیه متعادل، خواب کافی و مصرف داروهای تجویزشده طبق دستور پزشک اهمیت بیشتری دارن. همچنین بهتره در این مدت خودسرانه دارو، دمنوش یا مکمل جدیدی شروع نکنی.
در طب طلایی، ما معتقدیم که فقط روی یک علامت یا یک روش درمانی تمرکز نمیکنیم. از نگاه ما، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از محورهای اصلی این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی تعادل مزاجی بدنه. اگر تعادل مزاجی بدن به هم خورده باشه، ممکنه روی عملکرد طبیعی بدن اثر بذاره و به همین دلیل شرایط هر فرد باید جداگانه بررسی بشه.
برنامههایی که در مجموعه طب طلایی طراحی میشن، برای هر فرد اختصاصی هستن و میتونن شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه متناسب با شرایط هر فرد باشن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدن هست، بدون اینکه وعده نتیجه قطعی یا تضمین بارداری داده بشه.
اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط از روی یک آزمایش یا یک نسخه بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی.
از صمیم قلب آرزو میکنم این بار نتیجهای که مدتها منتظرش بودی رو بگیری و خیلی زود خبر شیرین بارداری رو بشنوی. امیدوارم این روزهای انتظار با آرامش بگذره و خداوند یک بارداری سالم و شیرین نصیبت کنه. 🌿