2777
2789
عنوان

سفت کردن بچه

205 بازدید | 14 پست

سلام خانما. من از وقتی که تکونای بچه م رو حس کردم تقریبا از بیست هفته اینا خیلی خودش رو سفت میکرد الانم سی و هشت هفته ام . طبع گرمی دارم شکم و پاهام یخه اما از درون داغه بدنم چیزای سرد زیاد میخورم. حالا که نزدیک به زایمانمه نگرانم نکنه بچه قلنجی چیزی کرده باشه که انقد خودش رو سفت میکنه. کسی اطلاعی در این زمینه داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادمیزاد که سفت نمیشه

اونا انقباض رحم هست، به دکترت بگو حتما

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

فقط و فقط انقباض

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه یهو خودشو یک سمت گوله می کنه و سفت میشه

منظورت اینه؟

من هم همین حالت ها را داشتم

شما دیگه الان وقت زایمانت هست

شاید انقباض های پراکنده داری

نوار ان اس تی بدی انقباض را نشون میده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

طبیعیه ماه اخر یمی از علائم زایمات سفت شدن شکمه مثل سنگ میشه انشاالله بزودی زایمان میکنی اخراشی دیگه 

یه چیزخیلی مهم که من تجربه کردم من موقع زایمانم بود شکمم سفت شده بود عینهو سنگ بچه تکون نمیخورد رفتم سنو حرکاتش کم شده بود بعدشم مدفوع کرده بود سز شدم😑😑 گفتم شاید بدونی 

انقباض زایمان نباشه یه وقت .مال متهم اینطوری بود خودش را جمع میکرد یه گوشه یه طرف شکمم قلمبه میشد یه ...

سلام خوبی منم دقیقا مث شمام قلمبه میکنه خودشو یورم خالی رفتم  سونو معاینه نوار مشکلی نبود ولی زیر دلم درد میکنه چند وقت بعد زایمان کردید بعد سفت شدنش من هنوزم از دیروز تا حالا سفت میکنه خودشو

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
انقباض زایمان نباشه یه وقت .مال متهم اینطوری بود خودش را جمع میکرد یه گوشه یه طرف شکمم قلمبه میشد یه ...

سلام خوبی منم دقیقا مث شمام قلمبه میکنه خودشو یورم خالی رفتم  سونو معاینه نوار مشکلی نبود ولی زیر دلم درد میکنه چند وقت بعد زایمان کردید بعد سفت شدنش من هنوزم از دیروز تا حالا سفت میکنه خودشو

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕