2777
2789
عنوان

مستعجر

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 23 پست
باید یه ماه مونده به تخلیه صاحب خونه تو پیس خوان قضایی درخواست بده خودم ملک نیاز دارم به مستاجر ابلا ...

تو اصلا اسم اونجا رو نمیدونی که دفتر قضاییه بعد میگی پیس خوان قضایی

دفتر قضایی یه چیز دیگست پیشخوان دولت یه چیز دیگه 😂 چی میگی واسه خودت کی تو ۳ روز تخلیه میده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدبختی هی

مهم نیست چون ما قرار بود با ۲۰ درصد تمدید کنیم به مستاجر فشار نمیاریم ما اپاراتمان و حیات زیاد داریم دست مستاجر یکی هست ۱۰ ساله ساکنه

ولی خب اون فکر میکرد قراره زیاد بگیریم خود سر رفته بود تمدید کرده شده ۲۵ درصد 😂 بدتر خودش ضرر کرد

Goodideaتو گیجی به جای دستور تخلیه رفتی دنبال حکم تخلیه نادون🤣🤣🤣

در محاکم قضایی دستور با حکم هیچ فرقی نداره حکم کلمه عربی و دستور کلمه فارسی هست 😂 خیلی خنده داری که هنوز با اسم دفتر قضایی آشنا نیستی ولی میخای بگی چیز بلدی

نمیدونم دنبال چی هستی ولی کلا ریپلی نکن دیگه حوصلتو ندارم

یه برو گوگل نادون بگو فرق حکم تخلیه با دستور تخلیه چیه نفهم خر

بعدشم ما دنبال دستور تخلیه بودیم چون طرف قراردادش تمام شده بود دو ماه هم بیشتر ساکن بود و خود شورا حل اختلاف مستاجر را صدا زد مستاجر گفت وقت میخام قاضی نوشت یک ماه هم من بهش وقت میدم برای اون ۳ ماه یه قرون هم پول نداد چون گفت تعهد برابر تعهد هست چون شما پول پیش مستاجر را ندادید پس اون هم برای سه ماه اجاره ای تعلق نمیگیره