2777
2789
عنوان

مستعجر

75 بازدید | 23 پست

یه سوال

مستعجر برای اساس قوانین جدید تا دو ماه دیگه میتونه تو خونه بشینه تا خونه پیدا کنه

اگه داخل قرداد نوشته شده باشه بعد از تموم شدن وقت قرارداد باید روزی یک میلیون پرداخت کنه

براساس قوانین جدید هم باید این وپرداخت کنه یا نه باید برای اساس کرایه جدید پرداخت کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون قانون که نوشته شده مستاجر باید اینقدر پول بده چرته وقتی صاحبخانه بره حکم تخلیه بگیره شورا حل اختلاف میگه تعهد در برابر تعهد هست اگه اون ضرر هست پس صاحب خانه که پول مستاجر را همون روز اتمام قرارداد تسویه نکرده باید روزانه بابت نگه داشتن پولش فلان قدر ضرر بده

ما مستاجر داشتیم رفتیم حکم تخلیه بگیریم دو ماه اضافه نشسته بود تو شورای حل اختلاف بهش گفتن برای اون دو ماه اضافی هیچ اجاره ای تعلق نمیگیره و رایگان بوده چون صاحب خانه پول رهن شما را نداده بوده

الانم قانون اومده با ۲۵ درصد قرارداد خودکار تمدید میشه تا یکسال میتونید از این قانون استفاده کنین با ۲۵ درصد تمدید کنید این با درخواست مستاجره و صاحب خانه هیچ حقی در این باره نداره

چه کاریه وقتی دو ماه دیگه باید تخلیه کنی خب همون سر وقتش تخلیه کن

الان تازه قانون اومده با ۲۵ درصد اگه مستاجر درخواست بکنه بدون اجازه ی صاحب خانه قرارداد تمدید میشه مستاجر ما برد قراردادشو اینطوری تمدید کرد ما هم حق اعتراض نداشتیم یکسال دیگه قراره بشینه

نه نمیشه صاحب خونه قبل از موعد تو سامانه ثبت کنه که نیاز دارم براتون پیامک تخلیه میاد وتو ۳ روز میتو ...

مگه برای گرفتن حکم تخلیه نباید بره شورای حل اختلاف ؟ سامانه چیه ؟

الان تازه قانون اومده با ۲۵ درصد اگه مستاجر درخواست بکنه بدون اجازه ی صاحب خانه قرارداد تمدید میشه م ...

یعنی چی

چقدر گذاشت رو اجاره؟

ایران آریایی 🌱دنیای عجیبی است، مغضوبان دیروز، محبوبان امروز اند. 🌱

یعنی چی چقدر گذاشت رو اجاره؟

چی یعنی چی؟ دولت قانون گذاشته در سرتاسر ایران اگ مستاجر درخواست بکنه یکسال دولت خودش تمدید میکنه قرارداد رو . گفتم دیگه اجاره رو ۲۵ ٪ زیاد کردن

صاحب خانه هم هیچ حقی نداره جلوشو بگیره

البته تا پایان امسال یعنی ۱۴۰۵ هست این قانون

نه نمیشه صاحب خونه قبل از موعد تو سامانه ثبت کنه که نیاز دارم براتون پیامک تخلیه میاد وتو ۳ روز میتو ...

چی چرت پرت میگید ما رفتیم حکم تخلیه بگیریم روالش اینه که باید اول به مستاجر اظهارنامه بفرستی مطلع کنی تخلیه کن بعد از ۲۰ روز میتونی شکایت کنی تو دفتر قضایی . بعد میره دست شورای حل اختلاف بعد یه ده روز شورا زمان میزاره که هر دو طررف بیان صحبت کنن مستاجر وقت بخاد یه ماه بهش وقت میدن اونجا اگه شرایطش بد باشه حتی دو سه ماه هم میدن بعدش حکم صادر میشه برای حکم هم اول باید پول رهن رو بریزی حساب دادگاه بعدش باید وقت بزاری بری ۱۱۰ یه مامور برداری با هزینه شخصی خودت ببری دم در منزل طرف و اون مامور طرف رو صدا بزنه بگه مثلا فردا تخلیه کن

سامانه ای نداره این قضیه