2777
2789
عنوان

ی سوال

97 بازدید | 6 پست

تاریخچه ی پیاما چطوری پاک میشه؟ مثلآ شما 6ماه پیش به یکی پیام بدین بعد دیگه پیام ندین تا دیروز بهت بگه شما توام بگی اشتباه شده بهت بگه تاریخچه ی پیامای تو جلوی روی منه چطوری میگی اشتباه شده ینی پیاما شش ماه پیش رو هنو پاک نکرده که تاریخچه ش مونده؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

متوجه نشدم حالت هرگز چیه؟

خواستم فارسی بگم ی سریا گارد دارن اینجا اخه😂

ببین مثلا تلگرام ک تا خودت پاک نکنی میمونه واتساپم خودش میزنه بعد چند وقت پاک شه چت ها ؟ ک مثلا میزنه سه ماه شش ماه ی never هم داره ک میشه هرگز

اونو بزنی خب دیگ پاک نمیشه هیچ وقت تا خودت پاک نکنی

خب آره مثلا شماره تو رو معصوم ذخیره کرده باشه ، هروقت پیام بدی باز تو همون قسمت اسمت پیاما میاد ، بر ...

اسممو ذخیره نکرده مطمئنم شش ماه پیش با ی شماره ناشناس بهش پیام دادم که بحثم شد دیگه پیام ندادم تا همین دیروز که با همون شماره ناشناس پیامش دادم که گف شما منم گفتم اشتباه شده ی ساعت بعدش گف تاریخچه پیامای شما الان جلوی روی منه واس همین سوال برام پیش اومد که پیامامو هنو نگه داشته

اسممو ذخیره نکرده مطمئنم شش ماه پیش با ی شماره ناشناس بهش پیام دادم که بحثم شد دیگه پیام ندادم تا ...

اکثرا نگه میدارن، من حتی پیامای مزاحما و تبلیغاتو و بانک رو هم نگه میدارم ، اصلا برام اهمیتی ندارن که برم پاک کنم