2777
2789
عنوان

ی سوال

86 بازدید | 6 پست

تاریخچه ی پیاما چطوری پاک میشه؟ مثلآ شما 6ماه پیش به یکی پیام بدین بعد دیگه پیام ندین تا دیروز بهت بگه شما توام بگی اشتباه شده بهت بگه تاریخچه ی پیامای تو جلوی روی منه چطوری میگی اشتباه شده ینی پیاما شش ماه پیش رو هنو پاک نکرده که تاریخچه ش مونده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم حالت هرگز چیه؟

خواستم فارسی بگم ی سریا گارد دارن اینجا اخه😂

ببین مثلا تلگرام ک تا خودت پاک نکنی میمونه واتساپم خودش میزنه بعد چند وقت پاک شه چت ها ؟ ک مثلا میزنه سه ماه شش ماه ی never هم داره ک میشه هرگز

اونو بزنی خب دیگ پاک نمیشه هیچ وقت تا خودت پاک نکنی

خب آره مثلا شماره تو رو معصوم ذخیره کرده باشه ، هروقت پیام بدی باز تو همون قسمت اسمت پیاما میاد ، بر ...

اسممو ذخیره نکرده مطمئنم شش ماه پیش با ی شماره ناشناس بهش پیام دادم که بحثم شد دیگه پیام ندادم تا همین دیروز که با همون شماره ناشناس پیامش دادم که گف شما منم گفتم اشتباه شده ی ساعت بعدش گف تاریخچه پیامای شما الان جلوی روی منه واس همین سوال برام پیش اومد که پیامامو هنو نگه داشته

اسممو ذخیره نکرده مطمئنم شش ماه پیش با ی شماره ناشناس بهش پیام دادم که بحثم شد دیگه پیام ندادم تا ...

اکثرا نگه میدارن، من حتی پیامای مزاحما و تبلیغاتو و بانک رو هم نگه میدارم ، اصلا برام اهمیتی ندارن که برم پاک کنم