2777
2789
عنوان

جارییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 67 پست
هیچ وقت به جاری اعتمادنکن ..از این به بعد خودت مراقب خودت باش ..اینجوری که واست اعصاب نمیمونه ..مردا ...

خداروشکر هیچ وقت راجع ب خودم و شوهرم باهاش دردودل نکردم وگرنه دست پر میشد واسه ناراحت کردنم

اما خداشاهده هروقت راجع به مشکلات خودش و شوهرش حرف زده تشویقش کردم ب حل و دلگرمش کردم ب زندگی

کاری ک اون نمیکنه و یه جوری میخاد حالیم کنه خودمو بدبخت کردم درصورتی ک خانواده شوهرم بسیار زحمت کش هستن و کاری ب کسی ندارن

شاید به ظاهر من انتخاب دوم شوهرم باشم اما تو قلبش اولینم (به گفته شوهرم)

ولی اون ب ظاهر اوله اما حسرت یه زندگی آروم تو چشای شوهرش همیشع مشخصه

متاسفانه ب بعضی آدما احترام میزاری و جوابشونو نمیدی فکرمیکنن کی هستن و دور ورشون میداره بااین جور آد ...

دقیقااااا

هیچ وقت بد زندگیشو نمیخام ولی اجازه هم نمیدم سلیطه بازیاشو ادامه بده

چندماهه با سکوت و دوری کردنم یه جوری جمعش کردم رفته تو لونه اش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر هیچ وقت راجع ب خودم و شوهرم باهاش دردودل نکردم وگرنه دست پر میشد واسه ناراحت کردنماما خداشا ...

خدارو شکر که شوهر و فامیلای شوهر باشعوری داری ...کارای این جاریت رو اصلا اهمیت نده ..بچسب به زندگیت ..مسلما دیده چه جوری همسرت بهت علاقه داره ..ازروحسادته حرفاش ...انشاالله در کنار همسرت خوشبخت ترین باشی ...🌷🌷😊😊

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

خدارو شکر که شوهر و فامیلای شوهر باشعوری داری ...کارای این جاریت رو اصلا اهمیت نده ..بچسب به زندگیت ...

مرسی از محبت و همدلیت مهربون بهترین ها برای خودت و عزیزانت باشه

امروز فهمیدم تو دوران خواستگاری و عقدم به یکی گفته بوده این قبلا نامزدی یا جدایی نداشته؟ واقعا دختره مجرده برادرشوهرم گرفتع؟ راسته میگن درس خونده؟

بعد اون طرف ب من گفت همیشه میگفته برادرشوهرم طلاق جدا شده دگ بهش زن نمیدن!

واسش متاسفم و حلالش نمیکنم

از امروز به بعد این دندون لقو کشیدم رفت و دیگع عذاب وجدانی بابت طرد این ادم ندارم

مرسی از محبت و همدلیت مهربون بهترین ها برای خودت و عزیزانت باشهامروز فهمیدم تو دوران خواستگاری و عقد ...

پس عزیزم با شوهرت اول مشکل داشته ..حیف اعصابت که واسه این خانم خراب بشه ...موفق باشی عزیزم 😊😊🌷🌷

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "