2777
2789
عنوان

جارییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 64 پست
هیچ وقت به جاری اعتمادنکن ..از این به بعد خودت مراقب خودت باش ..اینجوری که واست اعصاب نمیمونه ..مردا ...

خداروشکر هیچ وقت راجع ب خودم و شوهرم باهاش دردودل نکردم وگرنه دست پر میشد واسه ناراحت کردنم

اما خداشاهده هروقت راجع به مشکلات خودش و شوهرش حرف زده تشویقش کردم ب حل و دلگرمش کردم ب زندگی

کاری ک اون نمیکنه و یه جوری میخاد حالیم کنه خودمو بدبخت کردم درصورتی ک خانواده شوهرم بسیار زحمت کش هستن و کاری ب کسی ندارن

شاید به ظاهر من انتخاب دوم شوهرم باشم اما تو قلبش اولینم (به گفته شوهرم)

ولی اون ب ظاهر اوله اما حسرت یه زندگی آروم تو چشای شوهرش همیشع مشخصه

متاسفانه ب بعضی آدما احترام میزاری و جوابشونو نمیدی فکرمیکنن کی هستن و دور ورشون میداره بااین جور آد ...

دقیقااااا

هیچ وقت بد زندگیشو نمیخام ولی اجازه هم نمیدم سلیطه بازیاشو ادامه بده

چندماهه با سکوت و دوری کردنم یه جوری جمعش کردم رفته تو لونه اش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خداروشکر هیچ وقت راجع ب خودم و شوهرم باهاش دردودل نکردم وگرنه دست پر میشد واسه ناراحت کردنماما خداشا ...

خدارو شکر که شوهر و فامیلای شوهر باشعوری داری ...کارای این جاریت رو اصلا اهمیت نده ..بچسب به زندگیت ..مسلما دیده چه جوری همسرت بهت علاقه داره ..ازروحسادته حرفاش ...انشاالله در کنار همسرت خوشبخت ترین باشی ...🌷🌷😊😊

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "