2777
2789
عنوان

بهم میگه خراب🤣🤣🤣

80 بازدید | 22 پست

من 17 سالمه امروز رفتیم یه مجتمع تفریحی بود همش پوشاک و این چیزا شیک داره من با خانواده رفتم مامانم با اینکه میدونست من تیشرت و اینا میخوام اصلا صبر نمیکرد خلاصه یجوری جمعش کرد که نتونم و وقت نکنم چیزی بخرم!!!! بعد اومدیم بیرون گفتم عیب نداره چند روز دیگه زنگ میزنم با بچه ها میایم میگردیم !

شروع کرد به غربت بازی که من از این مراما نداریم من همچنین چیزی نداریم با لحن تمسخر خندید و گفت

زنگ میزنم به بچه ها هار هار هار هار🤣🤣😐😐😐

اصلا روانی شدم بخدا حالم از این خونه بهم میخوره نصف شبا که میخوابم خداوکیلی چندین بار یواشکی میاد تو اتاقم چک میکنم ببینه من خوابم یا بیدار یبار نصف شب بود اومده بود تو اتاقم بالای سرم وایساده بود میگفت من که میدونم تو تازه خوابیدی دارم برات! یا مثلا اگر گوشی بغل دستم باشه میاد دست میزنه ببینه گوشیم داغه یا نه ! نصف شب مثلا زنگ میزنه بهم ببینه گوشیم خاموشه یا نه

متنفرم ازش متنفرمممممممممممممم

مثلا اگر ضدآفتابی لوازم آرایشی چیزی برام میخره اگر مثل سگ مطیعش نباشی میگه من برا خودمم فلان چیز نمیخرم تو ادب نداری!!! یا مثلا صدافتاب یا کرم پودری بخوام میخره بعد میگه حالا ک اینو خریدم از این بعد هرچی ما گفتیم بگو چشم! حق و ناحق!

به عنوان یه آدم نازنازی این دنیا اصلا در شأن من نیست🍓✨دیانا🎀 زید دارم مزاحم نشو💆😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🙁

همین الان به مامانم گفتم برا پس فردا برا ترمیم ناخنام نوبت بگیرم گفت نه میگم چرا میگه من باید بگم ! صبر کن تا من بگم 😐😐😐برو گمشوووو

به عنوان یه آدم نازنازی این دنیا اصلا در شأن من نیست🍓✨دیانا🎀 زید دارم مزاحم نشو💆😎

چرا اینجوریه مامانت:/خب دیر بخوابی مگه چیه://

بخدا نمیدونم تنها زمانی که آرامش داشتم شبا بود که همینم ازم گرفت

همین الان به مامانم گفتم برا پس فردا برا ترمیم ناخنام نوبت بگیرم گفت نه میگم چرا میگه من باید بگم ! ...

بنظر من یه مقدار مشخص کنید که هرماه بهت بده ، دیگه خودت هرجور خواستی خرجش کن اینجوری نیازم نیست بابت هرکاری اجازه بگیری