2777
2789
عنوان

خودکشی و کنکور

823 بازدید | 72 پست

سلام به همه

ممنون میشم اگه حرفی که بتونه بهم کمک کنه رو حتما بهم بگید

حقیقتش من به شدت خانوادم حساس و سختگیرن و منتظر بهترین رشته ( پزشکی و دندون )

طوری که از طرف مادرم روزی چندبار تهدید میشم

و واقعا دیگه توان تحمل این فشارو ندارم

یکسال هست پشت کنکورم

تو این مدت بیرون نمیرفتم ، تفریح نداشتم ، همه برنامه های گوشیمو حذف کردم ی برنامه ایرانی ریختم

اما مشکل اینه برنامه نداشتم ، با کمالگرایی برنامه میریختم اما تا ی مشکلیپیش میومد توش کلا ولش میکردم که از اول دوباره بنویسم که نقصی نداشته باشه

همش روحیم منفی بود که دیگه الان دیره و فلان و همه زمانمو از دست دادم

همه فک میکنن همه مباحثو خوندم همه نمره هام ( ترمیم ) داره میشه بیست و فلان

که متاسفانه انقدر داغونن که حتی خجالت میکشم به شما بگم

بخدا خسته شدم

میترسم از زمان اعلام نتایج

داخل فامیل هم کنکوری داریم که اتفاقا درسخون هم هستن هرچهارتا و اگه یکیشون قبول بشه فاتحه من خوندس

موندم چکار کنم

امید ندارم ، خستم ، میترسم

مدام به خودکشی فکر میکنم که راحت بشم از دست همه چیز

تروخدا بگید شما بودید چکار میکردید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین نهایتا غر و سزکوفت میزنن .. خودکشی واقعا جواب نیس سنی نداری ک من دو ساله پشتم هیچ کاری نکردم تو فرصتت بیشتره .. این چن تا امتحانو بخون بعدم تا کنکور بخون هی بعد کنکور باهاشون حرف بزن

گفتی به جای تو بودیم چکار میکردین

هیچی منم اول مامانم خیلی حساس بود طوری که سال اول نشد گفت آبروم رفت اینا ولی کم کم دیگ بیخیال شد الانم تصمیم گرفتم دیگه به جاش برم دانشگاه و برنامه نویسی یاد بگیرم درکل فکر نکن زندگی تموم میشه زمان همه چی رو حل میکنه

وایی خدایا چندمین باره که توی این مدت ازکنکوریا همچین تایپیکی میبینم بخدا کنکور هیچ گوهی نیست نکنید تورو خدا

لعنت به پدر و مادر اون چند پدری که کنکور رو اومد ساخت

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

عزیزجان تلاش تو میکنی قبول شدی که خدا را شکر .نشدی هم دنیا که به آخر نرسیده

مادرت خودش برچی پزشکی قبول نشده

دخترم امسال سال آخرشه.داره تلاش میکنه فبول شده که هزار بار خدار ا شکر.نشد شاید مصلحتی هست

دیگه نباید مامانت ادیت کنه