2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

102 بازدید | 27 پست

وای خیلی داغونم چهل روزه چشم پسرمو بخاطر تنبلی میبندم سه سالشه نمره عینک بخاطر دوربینی ۵دادن داغونم نه میتونم دستش گوشی بدم حتی تلویزیون میبینه میترسم شبا میخوابم تا صبح دارم با خودم حرف میزنم نمره پنج تو ذهنم مرور میشه واقعا خستم 😭😭میترسم نمره چشمش بالا بره تنبلی گفت تا سه ماه اون علامت پزشکی یادش بدم تا بفهمن تنبلیش چه حدوده از گوشی با فاصله میپرسم جواب میده ولی عینکشو میبینم گریم میگیره میگم تا کی باید بزنه تا کی باید نگران باشم یوقت تنبلی دوباره برنگرذه خودمم هفت ماهه باردارم میترسم بچه دنیا بیاد نتونم بهش برسم😭😭میترسم جایی برم یه روز نتونم ببندم

چیز خاصی نیست که فقط تو سن پایین درمان داره معمولا از همین حالا عادتش بده ببنده

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میزاره ببندم که میترسم نمره چشمش بره بالا 😔

اگه ببنده و مرتب عینکشو بزنه نمیره تند تندم باید چک بشه

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

همش میگم تو سن پایین این نمره داره یه چشمش ک این نمره آدم بزرگا ندارن😭😭

میاد پایین عزیزم نگران نباش فقط باید رعایت کنه وگرنه چیز نگران کننده ای نیست

گفت سه ماه دیگه ببرمش🥲کاون علامتارو بپرسه

شنیدم تنبلی خیلی علائم بارزی نداره بعضیا دیر متوجه میشن که میتونه به نابینایی منجر بشه ولی شما دیگه فهمیدی خداروشکر کن

اگه ببنده و مرتب عینکشو بزنه نمیره تند تندم باید چک بشه

نمیتونم با شوهرم درد دل کنم سریع گریم میگیره الآنم دارم گریه میکنم فقط اینجا میتونم پیام بزارم یکم آروم شم شوهرم میگه خودش خوب میشه کم کم

آخ قلبم بدجور درد میگیره تنها بچه ای هستش تو فامیل عینک میزنه😔

ووا مگه عینک داشتن عیب و جرمه الان نصف بیشتر جامعه عینکین ۱۸ سالش بشه میتونه عمل کنه دیگه نزنه

ووا مگه عینک داشتن عیب و جرمه الان نصف بیشتر جامعه عینکین ۱۸ سالش بشه میتونه عمل کنه دیگه نزنه

میترسم یه روز دل زده بشه بندازتش دوباره بدتر بشه الان خودش صبح زود میپوشه شب درمیارع دکتر خودش تعجب کرد گفت عجیبه میپوشه

استرس نداشته باش به بچه هام منتقل میکنی

هرروز مرتب هر چند ساعت که دکتر گفته چشمش رو ببند خوب میشه ان شالله

پسر من شش سالگی بردم سنجش اون موقع متوجه شدم تنبلی داره بردم دکتر گفت روزی دوساعت ببند

مرتب میبستم و هر شش ماه یکبار میبردم دکتر. خداروشکر خوب شد تنبلی ش

عینک هم الان فقط برای مطالعه میزنه

شما هم نگران نباش اول دکتر خوبی ببر مطمئن باش از تشخیصش بعد هرچی دکتر گفت بدون نگرانی انجام بده

راستی من بار اول که پسرم رو بردم دکتر از بس استرس داشتم دکتر سرم عصبانی شد و گفت برو بیرون چه خبره این همه نگرانی

شما هم به خدا توکل کن خوب میشه ان شالله

نمیتونم با شوهرم درد دل کنم سریع گریم میگیره الآنم دارم گریه میکنم فقط اینجا میتونم پیام بزارم یکم آ ...

خب تو داری سختش میکنی اصلا تنبلی چیز خاصی نیست که

هیچکس الان چشماش صد در صد سالم نیست