2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 29 پست
استرس نداشته باش به بچه هام منتقل میکنی هرروز مرتب هر چند ساعت که دکتر گفته چشمش رو ببند خوب میشه ان ...

من همونجا نشستم گریه کردم پسرم عینکشو خودش انتخاب کرد نمره چشم پسرت کم بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترسم یه روز دل زده بشه بندازتش دوباره بدتر بشه الان خودش صبح زود میپوشه شب درمیارع دکتر خودش تعجب ...

اتفاقا به نظرم زمان بگذره میشه یه روتین براش دیگه عادت میکنه

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

خب تو داری سختش میکنی اصلا تنبلی چیز خاصی نیست کههیچکس الان چشماش صد در صد سالم نیست

🥲🥲به خودم اینقد امیدواری میدم سر نماز آروم میشم صبح که میشه انگار دارم خفه میشم موقعی که میخام چشمشو ببندم از اون موقع نه خندیدم نه میتونم به خونه برسم نه به خودم یجوری شدم انگار ترسیدم

دقیق یادم نیست به نمره عینکش فکر نکن تنبلی باید درمان بشه

تنبلیشو نمیدونمچقدره بخاطر اختلاف دو نمره گفتن تنبلی داره سه ماه دیگ گفت میپرسه یادش دادم ولی اون چارت علائم پزشکی پیدا نمیکنم

🥲🥲به خودم اینقد امیدواری میدم سر نماز آروم میشم صبح که میشه انگار دارم خفه میشم موقعی که میخام چشم ...

اینجوری این استرسم به بچت منتقل میکنی خدا بدش میاد آخه واقعا چیز خاصی نیست درسته مادر بودن حسش فرق داره ولی باز یکم رو قوی بودنت کار کن و خداروشکر کن مریضی بدی نگرفته

اگه همونی هستی که باهات دعوا یا بحثم شده و یا کامنتی رو بر علیه من لایک کردی و اتفاقی تو تاپیکت شرکت کردم بدون اسم کاربریت اصلا یادم نبوده

از بچها چهار متری میپرسن دیگ ؟

نمره چشم پسر من از برای شما خیلی بیشتر بود. چندماه زمان برد تا تونستم سرپا بشم از ناراحتی. شما هم صبرکن زمان حالتو بهترمیکنه

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
اینجوری این استرسم به بچت منتقل میکنی خدا بدش میاد آخه واقعا چیز خاصی نیست درسته مادر بودن حسش فرق د ...

من هی آروم میشم هی پیرزنا میان میگن چشاش ضعیفه ؟یکی میاد میگه بخاطر لنز یکی کلفته یکی نمره نداره داغونم میکنن

من هی آروم میشم هی پیرزنا میان میگن چشاش ضعیفه ؟یکی میاد میگه بخاطر لنز یکی کلفته یکی نمره نداره داغ ...

ب درک بذار بگن اونا الان خودشونو و بچه هاشون پر از عیبن میان به دیگران گیر میدن