2777
2789
عنوان

درد شدید پریود

45 بازدید | 8 پست

دخترم ۱۷سالمه

از وقتی پریود شدم پریودام خیلی دردناک بوده

و الان دوساله دردش شدید تر شده

همراه با حالت تهوع و ببخشید اسهال و استفراغ و

معده درد شدید و درد شدید زیر شکمی و کمر و لگن

دارم

نمیتونم صاف راه برم موقع پریود اینقدرکه درد دارم

مامانمم هی میره رو اعصابم میگه این لوس بازیا چیه درد پریود طبیعیه همه دارن هی میگم چرک خشکن برا عفونت بخور تقصیر خودته و این نازیلی و لوس بازیا چیه و..

حالت تهوع داشتم تو سرویس بهداشتی هی سرفه میکردم مامانم : همسایه ها هم باید بفهمن تو پریودی ای یعنی چی

حداقل مامان خودم دارم دردو تحمل میکنم درک نمیکنی تو دیگه هی اینطوری با اعصابم بازی نکن

ژلوفون میخورم نبات میخورم یه زره فایده نداره به خدا

چی بهم پیشنهاد میدین کنکوری هستم اصلا با درده نمیتونم بخونم چکار کنم دردم قابل تحمل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دردات خیلی شبیه منه من دقیقاً همه این دردا رو دارم موقع پریودی و همسنم هستیم منم ۱۷ سالمه

درد زیر شکمم جدیداً خیلی بیشتر شده سه روز اول خیلی درد دارم

و الان دوباره که وقع پریودی حالت تهوع هم میگیرم و این سری اسهال هم گرفتم پریودیم ۷ روز کامله ولی واقعاً درد شدید دارم بعد سه روز طبیعی میشه دیگه درد ندارم زیاد

اما اون سه روز اول انقدر درد دارم که میمیرم زنده میشم

ولی من اگر شکمم رو ببندم واقعاً درد کمتری دارم ولی نمیدونم چرا حالت تهوع اومد سراغم امروزم آخرین روز پریودیمه خدا را شکر

من که یه مقداری عرق نعنا طبیعی با چای نبات قاطی کردم خوردم خیلی تاثیر داشت و بعدش هم یه قرص سه کاره خوردم اسمش یادم نیست چیه