2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برید یوتیوب یه عالمه هنر و سرگرمی میتونید یاد بگیرید ، من خودم قلاب بافی و اوریگامی رو از اون جا یاد گرفتم ، برید ویدیو آشپزی ببینید ، هزار تا کار هست ، دچار brain rot نشید فقط

...I got this feeling in my SOUL
بیست برا چی مگ

کلا دو سال تفاوت سنی داریم منم دانشگاهم ک تموم شد سرگرمی دیگه نداشتم رفتم باشگاه الان دارم برا ارشد میخونم رمان میخونم زبانمو تقویت میکنم تو هم با این چیزا خودت سرگرم کن زبان خیلی مهمه اگه میتونی کلاس برو اگه نه از یوتیوب یاد بگیر باشگاه برو یا تو خونه ورزش کنه کتاب بخون یا میتونی کار پیدا کنی بری سرکار

برید یوتیوب یه عالمه هنر و سرگرمی میتونید یاد بگیرید ، من خودم قلاب بافی و اوریگامی رو از اون جا یاد ...

گوشیم قدیمی ازین کوچکاس پیامرسانم ب زور میاره حتی نمیتونم ایمیل بسازم برم گوگل پلی حتی گوگل کرومم چیزی بارگیری نمیکنه ویدئو هم بالا نمیاره خخخ

💔🔪

گوشیم قدیمی ازین کوچکاس پیامرسانم ب زور میاره حتی نمیتونم ایمیل بسازم برم گوگل پلی حتی گوگل کرومم چی ...

ای بابا 🥲

امیدوارم گوشی بهتری بخرید ، تا اون موقع اگه به کتابخانه ای دسترسی دارید رمان بخونید یا میتونید برید پیاده روی 😊

...I got this feeling in my SOUL
گوشیم قدیمی ازین کوچکاس پیامرسانم ب زور میاره حتی نمیتونم ایمیل بسازم برم گوگل پلی حتی گوگل کرومم چی ...

کتابخونه برو پارک برو قدم بزن آشپزی کن امیدوارم بهترین گوشی بخری