zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 عنوان تست قند 129 بازدید | 30 پست سلام دوستان کیا تست قندی رو دادن چطوره چند بار ازت خون میگیرن چی بهت میدن😂😂😂 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌 1397/03/20 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 چشت روز بد نبینه هفته پیش انجام دادم سه مرحله ای رو یبار خون گرفتن گفتن اشتباس! دوباره فردا بیا رفتم ناشتا بایست بری خون دادم بعد ی زهر هلاهلی داد گفت بخور دوتا قوطی داد اونو خوردم هر یه ساعت ی سرنگ گنده گرفت بعد گفت برو خونتون همین
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7693 ،همین الان اومدم سه مرحلس باید ناشتا باشی سحری نخورییه شربت میده بخوری بعد یه ساعت یه ساعت خونه میگیرهیه سوال دوستان من بعد بیست دقیقه شربتو بالا اوردم ولی به مسولش نگفتم ایرادی داره ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 ،همین الان اومدم سه مرحلس باید ناشتا باشی سحری نخوری یه شربت میده بخوری بعد یه ساعت یه ساعت خونه می ... احتمالا دوباره باید انجام بدی چون ازم با تاکید پرسید بالا نیاوردی که چون باید جذب بدن شه
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7693 احتمالا دوباره باید انجام بدی چون ازم با تاکید پرسید بالا نیاوردی که چون باید جذب بدن شه وااایول کن بابا کی میدونه ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 چرا حالا خوشحالی🤣 چون برا فردا استرس نداشته باشم 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 وااای ول کن بابا کی میدونه تو ازمایش میزنه مشکوک ولله نمیدونم اخه خدا نکرده ازمایش کم و زیاد باشه خودت اذیت میشی حالا باز بپرس
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 چشت روز بد نبینه هفته پیش انجام دادم سه مرحله ای رو یبار خون گرفتن گفتن اشتباس! دوباره فردا بیا رفتم ... اونوقت چقد خون ازت گرفتن😣 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
zendegemeeshgam مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 2204 من تازه قبلش باید خون آزمایش دیگه هم بدم واسه ارهاش جنین و قند خون و کم خونی 😊دخترم توامید🤩وزیبایی 🤩رو ب زندگیم بخشیدی😌😌
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7693 تو ازمایش میزنه مشکوک ولله نمیدونم اخه خدا نکرده ازمایش کم و زیاد باشه خودت اذیت میشی حالا باز بپرس& ... آزمایش برای چی هست کلا ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 چون برا فردا استرس نداشته باشم چیزی نیس که الکی گندش میکنن فقط ادم حوصلش سر میره والا ی چیز راحتهنگران نباش
مامانسوگل عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 198 آزمایش برای چی هست کلا برا اینکه ببینن خدا نکرده دیابت داری اگه باشه زیاد باشه انسولین میزنن ک سر زایمان اذیت نشی زخما خوب نمیشه به بچه سرایت میکنه خدا تکرده کلا برا سلامت خودتو جنین هست برا من کلی چیز دیگه ام توش هست البته بقیرو قبلا انجام داده بودم باز الکی توش زده 😶 گروه خونیو کشت ادرارو...
شکست_خورده عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 7693 برا اینکه ببینن خدا نکرده دیابت داری اگه باشه زیاد باشه انسولین میزنن ک سر زایمان اذیت نشی زخما خوب ... نمونه ادرار از منم گرفت ❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷