2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

91 بازدید | 37 پست

از مرداد بخونم میشه دندون پزشکی قبول شم؟🥲میخوان بعدداینکه امتحان نهاییام تموم شد شروع کنم نمیخوام هیچ رشته ای جز دندون بخونم اگه نمیشه امسال پشت نمونم

پایمم ضعیفه تقریبا درصدام بین ۱۵ تا ۲۰ نهایتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امید داشته باش من صفر صفرم بعد چند سال میخوام بخونم برای سال دیگه. فقط تلاش کن از چت جی پی تی مشورت ...

به هرکی میگم میخوام پشت بمونم میگه نمیشع😭مامانمم میگه دندون برا کسیه سه سال خونده از یه طرف مطمئنم این اخرین سالیه میزارن پشت کنکور بمونم یعنی اخرین فرصتمه

میتونی باباااافقط بخون سال کنکورت ما سال کنکورمون خورد جنگ به شخصه بدبخت شدمنهاییامو خراب کردم

برا منم تو جنگ بود دیگه دوازدهمیم🥲تنها چیزیم که بهش علاقه دارم دندونه اطرافیانمم همشون میگن دندون برا کسیه که سه سال خونده تو نمیتونی 🥲اینجا ام بهم گفتن تو یه سال از درصد ۱۵ نهایتا میرسی به سی خیلی ناامید شدم💔

به هرکی میگم میخوام پشت بمونم میگه نمیشع😭مامانمم میگه دندون برا کسیه سه سال خونده از یه طرف مطمئنم ...

کنکوری امسالی؟امسال کنکورتو بده اگه چیز خوبی نیاوردی بمون پشت اگه خانوادت تحت فشارت میزارن مسئلش جداست🥲❤️🩹

برا منم تو جنگ بود دیگه دوازدهمیم🥲تنها چیزیم که بهش علاقه دارم دندونه اطرافیانمم همشون میگن دندون ...

از من به تو نصیحت هدفتو به هیچکس نگو حالا خانواده استثناعه ولی دوست و اشنا و فامیل ندونن بهتره چون نیازی میخوان سرکوفت بزنن بهت الانم هنوز شروع نکرده نا امیدت کردن

من دهم بودم کرونا اومد دوازدهممو گند زدم کنکورم دادم گند زدم ولی الان دارم میخونم و فقططط مامانم میدونه هیچکس دیگه نمیدونه.

کنکوری امسالی؟امسال کنکورتو بده اگه چیز خوبی نیاوردی بمون پشت اگه خانوادت تحت فشارت میزارن مسئلش جدا ...

اره یه سری رشته هارو میارم نه تنها علاقه ندارم بلکه ازشون متنفرم رسما 😭مثلا به بینایی سنجی و پرستاری فک میکنم فقط حس نفرت دارم مامانمم میگه اگه میخوای بمونی بمون ولی قبول نمیشی😭