2777
2789
عنوان

دندان پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 37 پست
اره یه سری رشته هارو میارم نه تنها علاقه ندارم بلکه ازشون متنفرم رسما 😭مثلا به بینایی سنجی و پرستار ...

یه پنبه بکن تو گوشت برای این حرفا یه برنامه بریز فقط تلاش کن کار نشد نداره

برا منم تو جنگ بود دیگه دوازدهمیم🥲تنها چیزیم که بهش علاقه دارم دندونه اطرافیانمم همشون میگن دندون ...

عه پس میخوای پشت کنکور بمونی فک کردم یازدهمی

اصلااا هیچیو نمیشه پیش بینی کرد

نمیدونم استاد شیمی فراهانیو میشناسی یا نه

خودش از ابان شروع کرده بود داروسازی قبول شد نمراتش تو مدرسه هم ۱۳ اینا بوده

الان بهترین دبیر شیمی و داروسازه

پس تلاش کنی میشه

من نمیتونم پشت بمونم چون خسته شدم دیگه انقد تو خونه حرف شنیدم

ولی اگه خانواده تو اوکین خوبه بمون

ولی نه اگه حس میکنی همش میخوان حرف بگن بهت سخت میشه برات نمیتونی بخونی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بستگی به تلاش خودت داره

من فقط دنبال اینن یکی بگه چقدر بخونم چیکار کنم همون کارو کنم حاضرم بخاطر دندون اونکارو کنم فقط رسیدنم بهش قطعی باشه

بدبختی هزینه مشاور و ندارم

از من به تو نصیحت هدفتو به هیچکس نگو حالا خانواده استثناعه ولی دوست و اشنا و فامیل ندونن بهتره چون ن ...

به پدرتونم نگفتید؟من فقط به خانوادم گفتم میخوام پشت بمونم ولی بابام خیلی دهنش لقه

به پدرتونم نگفتید؟من فقط به خانوادم گفتم میخوام پشت بمونم ولی بابام خیلی دهنش لقه

نه اصلا فقط مامانم میدونه بابام همش سرکاره اصلا خونه نیست بخوام بگم بدونه هم براش مهم نیست کلا کاری به کارم نداره😅

عه پس میخوای پشت کنکور بمونی فک کردم یازدهمیاصلااا هیچیو نمیشه پیش بینی کرد نمیدونم استاد شیمی فراها ...

از یه طرف میخوام فیلم نبینم دیگه برا کنکورم فقط با درسنامه بخونم نمیدونم میشه یا نه🥲مامان بابام اذیتم میکنن نمونش تاپیک قبلم هست ولی نمیتونم رشته ایی که ازش متنفرم و تحمل کنم🥲

همه ناامیدم میکنن😭

حتما نباید دندون باشه بنظرم با این درصد ها و نهایی خوب رشته های کادر درمان پیرا خوب میاری یکمم تلاش کنی حتی فیزیو پرستاری میاری بنظرم اینا خیلی خوبه خیلی.

بازم ناامید نباش بنظرم تلاشتو بکن بالاخره کسی ک از آینده خبر نداره

چون میدونم پشت موندن خیلی سخته.

به نظرت تابستون دهمو جمع کنم پاییزم شروع کنم یازدهم و دوازدهمو بخونم خوبه؟

منم همین کارو دارم میکنم منتها من صفررر سفرم مغزم قشنگ پاک شده ۴ سال از دیپلمم میگذره

با چت چی پی تی مشورت کن من با اون دارم میرم جلو تا الان فصل ۱ زیست ۱ کل زبان نصف دینی و فصل ۱ شیمیو جمع کردم و از فردا فیزیک و ریاضی و بقیه عمومیا کم کم میان تو برنامم

تازه من میخوام ترمیم معدلم بکنم😂

از یه طرف میخوام فیلم نبینم دیگه برا کنکورم فقط با درسنامه بخونم نمیدونم میشه یا نه🥲مامان بابام اذی ...

خب سختت میشه اونجوری بنظرم برو یه رشته ای که قابل تحمله برات تو دانشگاه بخون برای کنکور

یا نمیشه اگه بری دانشگاه محروم میشی از کنکور سال بعد؟

منم همین کارو دارم میکنم منتها من صفررر سفرم مغزم قشنگ پاک شده ۴ سال از دیپلمم میگذرهبا چت چی پی تی ...

تو یه پیج مشاور دیدم گفت الان بخونی عمومیا زوده یادت میره الان تمرکزتو و بزار رو تستی بعد از مهر عمومی بخون

تو یه پیج مشاور دیدم گفت الان بخونی عمومیا زوده یادت میره الان تمرکزتو و بزار رو تستی بعد از مهر عم ...

کلا روزی نیم صاعت از هرکدوم میخونم و مرورم دارم

مهر برنامم سنگین تره میشه چون ۱۱ و ۱۲ میخوان وارد برنامم شن

تو یه پیج مشاور دیدم گفت الان بخونی عمومیا زوده یادت میره الان تمرکزتو و بزار رو تستی بعد از مهر عم ...

ولی بازم فکر کن رو هر رسته ای که هدفته منم دندون دوست داشتم ولی دندون مامانم لق شده بود کامل با دست کشیدم کندمش وقتی مامانم داشت دهنشو میشست گلاب به لوت نیدیک بود اوق بزنم ادم بعضی اوقات فکر میکنه دوست داره ولی ممکنه نظرش عوض شه

من فقط دنبال اینن یکی بگه چقدر بخونم چیکار کنم همون کارو کنم حاضرم بخاطر دندون اونکارو کنم فقط رسیدن ...

از چت جی بی تی کمک بگیر خیلی خوبه

دوستش دارم و این رازی باشد بین ما