2777
2789
عنوان

مدل شینیون 🤔

72 بازدید | 11 پست

مدل شینیون خوبه بشم؟ ۴۰۰ میده که خب خوبه ولی ۲۰۰ کرایه ماشین رفت و برگشت میشه شوهرم میگه نمی ارزه موهاتو میکنن واسه ۲۰۰ تومن !

درست نمیشه غصه بخور😐 آدم نهایتا یکی دو بار خودشو ثابت میکنه، دفعه سوم میذاره هر جور دوست دارید فکر کنید...از این به بعد تاپیک مشکوک ببینم خودم زودتر از همه نینی یار تگ میکنم و گزارش میزنم😡

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه ارزشش رو نداره مو داغون میشه

اخه با یبار دوبار؟

درست نمیشه غصه بخور😐 آدم نهایتا یکی دو بار خودشو ثابت میکنه، دفعه سوم میذاره هر جور دوست دارید فکر کنید...از این به بعد تاپیک مشکوک ببینم خودم زودتر از همه نینی یار تگ میکنم و گزارش میزنم😡

اخه با یبار دوبار؟

یک بار دو بار موردی نداره اما مدل دائم شدن فاتحهٔ مو رو میخونه

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم. اینجا میزنم توی چشمم باشه و یادم بمونه| "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"

من ۱۲سالم بود که مدل شینیون دخترخالم شدم. انقدر موهام پر بود که به زور با کش می بستم ولی بعدش دقیقا موهام نصف شد

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
اینکه برای مدل بهت پول میدن خیلی خوبه اینجا یچی هم از مدل میگیرن

اینجا هم اگه بخوای بری مراسم ازت پول میگیرن یا حداقلش چیزی نمیدن ولی خب این مدل میخواد خودش نوشته هزینه میده

من ۱۲سالم بود که مدل شینیون دخترخالم شدم. انقدر موهام پر بود که به زور با کش می بستم ولی بعدش دقیقا ...

عه با یبار ؟

یک بار دو بار موردی نداره اما مدل دائم شدن فاتحهٔ مو رو میخونه

نه مثلا گاهی ماهی چند ماهی یبار

رفتید icon icon