2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 24 پست
هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو د ...

بیا پی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

نمیخاستم باز دست و دلم بلرزع نتونم کات کنم،فقط ی ریلز براش فرستادم ک نمیتونم باهم باشیم و دوست دارم ...

من که فکر نکنم دوام بیاری دو روز دیگه از بلاک درش میاری وقتی این مدلی کات کردی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بمیرم براش بیدار شه ببینه بلاکه چه حالی میشه:(

ای بابا ..باهاش تموم نکردی ...یعنی حق نداشت باهاش یه خداحافظی بکنی ...

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

من که فکر نکنم دوام بیاری دو روز دیگه از بلاک درش میاری وقتی این مدلی کات کردی

بلاک واسع ما ته ته خط بود

حتی به قول شما درش بیارم مطمئنم اون دیگ محلمنمیده چون بلاک کردن خط قرمز رابطمون بود

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
با ی ریلز خدافظی کردم:(

🫤🫤گناه داره عزیزم ..حالا اصلا کاری به ایشون ندارم ..واسه خودت بهتره که رابطه رو درست درمون تمام کنی ..اینجوری مثل یه زخم روبازه

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

🫤🫤گناه داره عزیزم ..حالا اصلا کاری به ایشون ندارم ..واسه خودت بهتره که رابطه رو درست درمون تمام کن ...

الان ی متن پیام براش فرستادم خدافظی کردم،ولی باز بلاکش کردم چون نمیخام جواب بده تا هوایی بشم 💔

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
الان ی متن پیام براش فرستادم خدافظی کردم،ولی باز بلاکش کردم چون نمیخام جواب بده تا هوایی بشم 💔

خوب کردی عزیزم ...دستت درد نکنه ..امیدوارم یه مورد بهتر که به دلت بشینه قسمتت بشه 😊😊🌷🌷