2777
2789
عنوان

کات کردم

74 بازدید | 24 پست

برامون بلاک کردن یعنی دیگه آخر خط

بلاکش کردم همین الان

چرا هیچ حسی ندارم؟

فقط ی بغض خفه ت گلومه

کات از رو منطق دردناک تراز خیانته💔

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ وقت برای بودن با کسی یا رسیدن به چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست....تموم زیبایی های دنیا و آسمون و کهکشون ها دربرابر انسان مثل سَرسوزنی دربرابر اُقیانوسه اصلا قابل مقایسه هم نیست ..پس خودتونو که بینهایتید محدودِ کسی نکنید..

خیلی حس مزخرفیه

به نظرت اگه پسری خودش بیاد بگه دختری که قبلاً باهاش ارتباط داشتم بهم زنگ زد و منم باهاش حرف زدم و بعد گفتم دیگ بهم زنگ نزن ممکن هنوز ارتباطی باهاش داشته باشه تازه بعد یه ماه بهت بگه زنگ زد فلانی

بهتر عزیزم ..وقتی خودت به این حس رسیدی که واسه هم مناسب نیستید ..بهترین کار کات کردنه ...هرچی جلوتر بری آسیبای بیشتری میخوردی ..وابستگی بیشتر میشد

ای کاش آدمی وطنش را مثل بنفشه هایک روز میتوانست همراه خویشتن ببرد هرکجا که خواست ❣️🇮🇷❣️گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷"نمیدانم جایی که هستم تقصیرمن است یاتقدیرمن،؛اما مطمئنم هرکدام که باشد یقینا عشق بازی خداست بامن "

خیلی حس مزخرفیه به نظرت اگه پسری خودش بیاد بگه دختری که قبلاً باهاش ارتباط داشتم بهم زنگ زد و منم با ...

نمیدونم ولی میتونست هم نگه،

بهتر عزیزم ..وقتی خودت به این حس رسیدی که واسه هم مناسب نیستید ..بهترین کار کات کردنه ...هرچی جلوتر ...

بمیرم براش بیدار شه ببینه بلاکه چه حالی میشه:(

جلل الخالقبه نظرت اگه رابطه بوده نباید بهش میگفتی بعد کات میکردی؟😐

نمیخاستم باز دست و دلم بلرزع نتونم کات کنم،فقط ی ریلز براش فرستادم ک نمیتونم باهم باشیم و دوست دارم و فلان بعدش بلاکش کردم،