2777
2789
عنوان

خانما کیا کلاس خیاطی رفتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21676 بازدید | 98 پست

دوستاي گلم کلاس آموزش خیاطی گذاشتیم تو ارومیه خیام جنوبی هر کس مایل باشه با ماهی 100 تومن تا سه ماه خیاطی رو مثل آب خوردن یاد بگیره روش ما متد ایتالیا و بدون پرو هستش تا عید همه مانتو و شلوار و لباس های عيد خودتونو بدوزین تلفن تماس برای ثبت نام 09147131477 

دوستان اگه دنبال آموزشگاه های خوب هستید که با هم مقایسه کنید و بدونید چه کلاس هایی در آموزشگاه ها برگزار میشه و را های ارتباط با آموزشگاه ها و یا کدوم ها مجوز دارند ویا کدوم مدرک ارائه میدند میتونید از لینک زیراستفاده کنید و مقایسه کنید.

معرفی آموزشگاه های خیاطی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام وقت بخیر دوستان هرکس خواهان اموزش خیاطی صفرتاصد از مبتدی تا حرفه ای هست تماس بگیره 09035321077

اموزش از مبتدی تا حرفه ای با کمترین هزینه ی ممکن

اموزش ها بصورت فیلم وقدم به قدم نحوه ی کشیدن الگو...نحوه ی روی پارچه گذاشتن...نحوه ی برش ودوخت همه قدم یه قدم بصورت فیلم وتوضیح فیلمارو توی گوشیتون هم میتونین داشته باشین

تمام موارد هم اموزش داده شده ..دوره ی نازک دوزی...لباس مجلسی..لباس مردونه...دوخت سرویس اشپزخونه...دوخت پرده...دوخت انواع مانتوها...شلوار....سیسمونی کودک...پالتو..لباس های کودکانه ....واز همه مهم تر تکنیک ها ورفع ایرادات اندامی که توهیچ کلاسی تا این حد دقیق وراحت توضیح داده نمیشه...در عرض ۱ساعت یک مانتو بدوزین با ساده ترین ودقیق ترین روش بدون پرو

من پیش خانم بزرگی رفتم خیلی عالی ودقیق توضیح میداد از همین نی نی سایتم تعریفشو شنیدمو رفتم وواقعا دوره هلش کامل و کاربردیه و خیلی ام خوش اخلاقه و واقعا این خیلی مهمه چون دوره ها طولانیه و برای زدن مزون کامله