2777
2789
عنوان

خانما کیا کلاس خیاطی رفتن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21676 بازدید | 98 پست

سلام ،،خيلي جالبه منم چند روزه تو فكر خياطي ام كه برم ياد بگيرم و در نهابت به عنوان منبع درامد بهش نگاه كنم 

خودم فوق ليسانس حسابداري دارم ولي كو كار خوب بعد چند ماه كاراموزي بايد از ٨ صبح تا ٣و ٤ بعد از ظهر نهايت بهت ١٢٠٠ بدن يه پسر ٢ ساله دارم دلم نمياد اون همه تنها باشه درامد شوهرم خوبه و نيازي به كار كردن من نيس ولييي خيلي خودم دوست دارم بتونم سرمو گرم كنم و يه كاري كه تايمش دست خودم باشه داشته باشم

بچه ها اگه تجربه اي دارين بگين 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ،،خيلي جالبه منم چند روزه تو فكر خياطي ام كه برم ياد بگيرم و در نهابت به عنوان منبع درامد بهش ن ...

منم خیلی دوستدارم شاغل بشم اما به قول شما کو کار اما من رشته خودم هنر هست دویتدارم اموزش هنر بدم

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹
منم خیلی دوستدارم شاغل بشم اما به قول شما کو کار اما من رشته خودم هنر هست دویتدارم اموزش هنر بدم

دقيقا شاغل شدن حس خوب و مفيد بودن به ادم ميده ،،من سمت خانواده بابام همه شون خياط هاي ماهري هستن البته اكثرا معلم هستن و واسه خودشون خياطي ميكنن ،،احساس ميكنم اگه برم موفق ميشم ولي نميخام به نيت فقط رفع نياز خودم برم ،،الان پسرمو ميذارم مهد دو سه ساعت در روز ميخام تا مهر خوب تحقيق كنم اگه به نتيجه اي رسيدم و قرار شد برم به صورت حرفه اي شروع كنم 

دقيقا شاغل شدن حس خوب و مفيد بودن به ادم ميده ،،من سمت خانواده بابام همه شون خياط هاي ماهري هستن الب ...

ان شالله .کارخیلی خوبی میکنید

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹
دعا کنین بتونم یادبگیرم 

ایشاالله یادمیگیری 

خونه منم سمت اوتوبان آهنگه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خودش سی دی داره کتاب داره کتاب اموزش گلدوزی هم داره باهاش میتونی گلدوزی هم  کنی جا دکمه بزنی زی ...

ممنونم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم