2777
2789
حرف زدن با بقیه دیگه فایده نداره من که بیخیال شدم توام حرف نزن باهاشون

والا انقد خستم که نگو، یماه فرصت دادم به خودم اگه بهتر شدم که هیچ اگه نشدم دیگه تمومش میکنم واقعا بریدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خوشبحالتون من واقعا ی هفتس زندگیم مختل شده از ترس مرگ و سکته مکته

اخه دور از جون سرطان نیست که بترسی همه میمیرن😂 چند سالته چطوری تو ایران زندگی میکنی و هنوز میترسی🤣 شبایی که با صدای پدا فند خوابیدم🚶🏻♀️🤣

دارم به این فکر میکنم اگه چند سال پیش به شوهرم اصرار نمیکردم خونمونو عوض کنیم الان با همون طلاهایی که فروختیم برای خونه و طلاهایی که میتونستیم تو این چند سال اضافه کنیم دوبرابر الان سرمایه داشتیم و میتونستیم جای خیلی بهتری خونه بگیریم نه پایین شهر😭😭

نه قشنگم ناراحت نشو اتفاقا حس خوبی به کاربریت دارم.

ببخشیدد ی کاربر اقا هم کاربریشون مثل شماس فکرکردم اونید🤦🏻ممنون عزیزمم حسمون متقابله🤍

And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽

اخه دور از جون سرطان نیست که بترسی همه میمیرن😂 چند سالته چطوری تو ایران زندگی میکنی و هنوز میترسی🤣 ...

۲۱

امید ب زندگیم زیاده تازه همه چی داره خوب پیش میره اخه برام😂

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

ببخشیدد ی کاربر اقا هم کاربریشون مثل شماس فکرکردم اونید🤦🏻ممنون عزیزمم حسمون متقابله🤍

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم حال دلت همیشه خوب باشه.🩷

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

۲۱امید ب زندگیم زیاده تازه همه چی داره خوب پیش میره اخه برام😂

😂😂😂 ایشالا همینطوری امید داشته باشی 😍😍 دیونه ای بابا هیچی نمیشه رو اتفاقای خوبی که داره رقم میخوره تمرکز کن