2777
2789
😂😂😂 ایشالا همینطوری امید داشته باشی 😍😍 دیونه ای بابا هیچی نمیشه رو اتفاقای خوبی که داره رقم میخ ...

همش تاثیرات منفی اینستاست بخدا قبلا اصن برام مهم بود جدیدا خل شدم ب مامانمم میگم میگ چ حوصله و فکرایی داریا خوب بمیریم ول کن

اما دست خودم نی😑😂

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش تاثیرات منفی اینستاست بخدا قبلا اصن برام مهم بود جدیدا خل شدم ب مامانمم میگم میگ چ حوصله و فکرای ...

ای بابا اینستا من اصن این چیزا نمیاد چیزایی که دوس ندارم و سریع رد میکنم اینستا برام نشون نده اون موضوع رو😁

انشالله عمر طولانی داشته باشی ، ولی مرگ ترس نداره ، این دنیا ترسناکتره ، ادمای این دنیا ترسناکترن

ترس ندارم، فقط میخوام اگه زندگی ارزششو داشت بمونم، اگه دیدم نداره برا همیشه میخوابم

ترس ندارم، فقط میخوام اگه زندگی ارزششو داشت بمونم، اگه دیدم نداره برا همیشه میخوابم

مگه دست شما هست مرگ و زندگی تو بخواب خدا کار خودشو بلده ، اگه اینطور بود فرا باید اعلامیه منو تاپیک میکردن

مگه دست شما هست مرگ و زندگی تو بخواب خدا کار خودشو بلده ، اگه اینطور بود فرا باید اعلامیه منو تاپیک ...

آره یه خودکشی😂 آدمی که به اینجا میرسه انقد بهش فکر کرده که دیگه فکر خانواده و این چیزا رو قبلا کرده و دیگه براش مهم نیست، الان هیچی برام مهم نیست فقط میخوام ببینم این یماه که میرم سرکار بهتر میشم یا نه، اگه نشدم مطمینم دیگه هیچی درست نمیشه

آره یه خودکشی😂 آدمی که به اینجا میرسه انقد بهش فکر کرده که دیگه فکر خانواده و این چیزا رو قبلا کرده ...

درست میشه ، تو دیگه وضعیتت از من بدتر نیست ، ولی امروز تصمیم گرفتم قوی باشم، دنیا ادمهای ضعیف رو خورد میکنه

درست میشه ، تو دیگه وضعیتت از من بدتر نیست ، ولی امروز تصمیم گرفتم قوی باشم، دنیا ادمهای ضعیف رو خو ...

خواهر بخدا اینکه سر هرچیزی تهمت بخوری خوب نیست ، بابا خسته شدم ، انقد بهم گفتن دل نبند به کسی کلا بی احساس شدم دیگه هرکی میاد خواستگاری ردش میکنم، دوکلام میخندم هزارتا تهمت بهم میبندن من کلا زیاد بیرون نمیرم همون تایمی هم که میرم هزار حرف پشتم درمیارن اصلا انقد دلم شکسته که نگو، یه کلمه ای دارن تو بیشتر حرفاشون میزنن، اونم ج ن ده هست، بخدا قلب و مغزم دیگه درد گرفته از این حرفشون، بخدا من کلا ادم اینجوری نیستم دارم سکته میکنم انقد این حرفو شنیدم ، یا بعضی وقتا جوری حرف میزنن انگار من احمق عقب موندم که همه میتونن گولم بزنن ، از زندگیم خستم

کی این حرفا رو میزنه ؟؟🥺😥

فامیل، امشب دیگه گریم گرفته ، هیشکی تو زندگیش از من تنهاتر نبوده ولی هیچوقت از تنهایی پناه نبردم به رابطه بی هدف و درد داره همچین حرفایی رو شنیدن

فامیل، امشب دیگه گریم گرفته ، هیشکی تو زندگیش از من تنهاتر نبوده ولی هیچوقت از تنهایی پناه نبردم به ...

فامیل کیه ، مگه پدر و مادرتون نیستن ، اصلاا چیزی به ایم فامیل برای من معنا نداره ، گوررر بابای همه ادمای بی شرف

فامیل کیه ، مگه پدر و مادرتون نیستن ، اصلاا چیزی به ایم فامیل برای من معنا نداره ، گوررر بابای همه ا ...

خاله دخترخاله دایی و...، بعضی وقتا بهشون نیاز پیدا میکنم هی میگم اشکال نداره شاید من سخت میگیرم بعد میرم پیششون دوباره قلبمو میسوزونن ایکاش یبار مثل آدم درس بگیرم و دیگه تمومش کنم برای همیشه این ارتباطات سمی رو

خاله دخترخاله دایی و...، بعضی وقتا بهشون نیاز پیدا میکنم هی میگم اشکال نداره شاید من سخت میگیرم بعد ...

چقدر ساده ای یه بار جوابشونو بده که دلت نسوزه بعد براب همیسه به زباله دانی ناریخ شوتشون کن ، واقعاا چقدر بیکاری که به خاطر حرف یه مشت ادم بی ارزش به این چیزا فکر میکنی ، بگیر جرشون بده ،

من اگه میگم درد دارم واقعاااا درد دارم ، انگار تو قلبم هزار تا تیر خورده