2777
2789
بقیه کین؟ منم خستم توان هیچی ندارم معلوم نیست کی میمیرم🥺

دوست فامیل همه، ادم یه لحظه میره درددل کنه بخدا حرفایی میزنن که بدتر از زندگی سیر میشم و دلم میخواد بمیرم ، تاحالا نشده یه حرفی بزنن اروم تر بشم یا حداقل هیچی نگن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوش نیستماسترس دارم

هر موقع میام سایت میبینمت

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

تو خصوصی اینقدر سؤال پرسید روم نشد بگم خوابم میاد

الانم دیگه خوابم پرید

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

حوصلم سر رفته بود نت خونه تازه شارژ شده جرعت ندارم ازش استفاده کنم چون مثل مغز بعضیا خالیه انگار فقط باده و منتظر بودم که ساعت ۲ بشه نتم فعال بشه با خیال راحت استفاده کنم ازش که متاسفانه دیگه خروج از اینجا سخت شد😂

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  
بخواب بابا مرگ دست خدا هست ، نگران نباش ، حالا پن اصلا از مرگ نمیترسم

وای خوشبحالتون من واقعا ی هفتس زندگیم مختل شده از ترس مرگ و سکته مکته

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️

مشکلیه؟

نه قشنگم ناراحت نشو

اتفاقا حس خوبی به کاربریت دارم.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡