2777
2789
عنوان

ازدواج

159 بازدید | 19 پست

اینکه توی خونمون با دردای جسمی و روحیم تنهام داره خیلی اذیتم میکنه،

اگه ازدواج کنم درست میشه یا قراره همین وضع بمونه؟

منتظر شنیدن تجربه هاتون هستم.

و اینکه دختری که ۲۳ سالشه و واقعاً دلش میخواد ازدواج کنه اما خواستگار جدی نداشته باید منتظر بمونه یا خودش بره سراغ ازدواج؟

منظورم اینه نذر کنه و حتی به سراغ مراکز همسان گزینی معتبر بره یا بهتره صبر کنه؟

ازدواج درمان نیست فقط مسئولیت و چالش های جدید ممکنه مساله رو براتون بدتر کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه آدم تو یه خانواده ای باشه که حس میکنه تو اون خونه آرامش نداره و بره ازدواج کنه یک درصد خدایی نکرده اگه ازدواج اشتباهی کنه از چاله میوفته تو چاه

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معرفی ها یک بدی داره یعد ک طرف شد شوهرت

میگن اینم جز اونهایی بوده ک فرم داده منظورم واسه همسان گزینی هشت

معرفی کسی ببینه بگه اونی ک خودت میری سراغش منظورمه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

ببین اگر واست مهمه نذر و چله و ... انجام بده

الان یکی میاد میگه شوهر میخای چیکار ولی تو خودت شرایطتت رو بهتر میدونی

از خدا بخواه نذر و دعا کن بی جواب نمیزارتت

در مورد مرکز همسانگزینی هم نمیدونم

بزرگان میگن

اگه واسه بهتر شدن حالت یا بهتر بگم فرار از وضع بد موجود ازدواج کنی، حال بدت 2 برابر میشه

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ نکته بسیار مهم= خطابم به کسایی که منو مقداری میشناسن : مطمون باش اگر من رو لایک یا ریپلای کنی کسی فکر نمیکنه که عاشق من شدی و واسه من میمیری، منم از خوشحالی سکته نمیکنم، خیالت راحت😊 خدایی خودت به طرز فکرت خندت نمیگیره؟!! و اینکه از خدا بترسیم نه از مردم و بنده همون خدا❤️

ازدواج درمان نیست فقط مسئولیت و چالش های جدید ممکنه مساله رو براتون بدتر کنه

آره کاملا درسته و با شما موافقم با شرایط خاص خونمون چیکار کنم واقعاً بریدم من یه برادر اوتیسم دارم پدر و مادرم هم دارن جدا میشن هیچکسو ندارم چرا باید تحمل کنم میخوام خودمو نجات بدم

خسته شدم واقعاً💔

آره کاملا درسته و با شما موافقم با شرایط خاص خونمون چیکار کنم واقعاً بریدم من یه برادر اوتیسم دارم پ ...

امیدوارم مسائلتون زودتر حل بشه دخترم❤️

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اولش خوبه خوش میگذره بعد یهو اون حس بد میاد سراغت اول درمان شو

راستش میدونم ممکنه گارد بگیرید ولی مرتب میگید خودتو درست کن درمان کن،

مگه کسی احساس تنهایی کنه اونم با شرایط من مشکلی داره؟

البته سوءتفاهم نشه با اصل نظرتون مخالفتی ندارم.