2777
2789
عنوان

خیانت همسر

1051 بازدید | 81 پست

من سقط کردم و میترسم نمیتونم با شوهرم رابطه داشته باشم بهم خیانت کنه با بدبختی رابطه داشتم ک خیلی اذیت شدم بهشم این نگرانیمو گفتم اونم میگه چرا از این فکرا میکنی من همچین ادمی نیستمو از این حرفا ولی همش میترسم باااز

۱۰ ماه رابطه نداشتیم خیانت نکرد مثل پروانه دورم بود اما چند روز پیش تو اوج عشق و زندگی خیانتشو فهمیدم

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشده !؟

اون زمان باردار بودم ولی بعد ۱۰ سال نبودم

تاپیک آخرم هست

از این به بعد فقط شاهد دیدن تاپیکای حال خوبم هستید، من طوفان های بزرگی رو پشت سر گذاشتم الان در بهترین ورژن خودم هستم😊🤗

نه بابا چرا این کار و کنه ، خیانت به خاطره رابطه نیست به خاطره ذات ادمهاست ، بعدشم چرا انقدرررر بزرگ ...

آخه خیلی روح و روانمو خراب کرده باید خودمو از این افکار خالی میکردم

۱۰ ماه رابطه نداشتیم خیانت نکرد مثل پروانه دورم بود اما چند روز پیش تو اوج عشق و زندگی خیانتشو فهمید ...

بهتر شدی گلم ؟ خیلی برات دعا کردم

به بابات گفتی؟ به وکیلت گفتی؟

اون زمان باردار بودم ولی بعد ۱۰ سال نبودمتاپیک آخرم هست

عزیزم من همیشه تو تاپیکات بودم الان کجایی به کجا رسید؟

من نیکام کاربر سال98رتبه سه رقمی دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه💫تا حد ممکن تو بحثهایی که تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی تنهایی ارزش کسی رو تعیین نمیکنه همه چیز بستگی به سن و اون مسیری داره که آدم طی کرده فرق کسی که داره با تمام توانش تلاش میکنه با کسی که دیگه تصمیم گرفته پیشرفتی نکنه زمین تا آسمونه🫠💕راجب رشته تجربی سوال داشتید تگم کنید جواب میدم🥺✨درخواست دوستی نمیپذیریم عذرمیخوام🫠💕

اون زمان باردار بودم ولی بعد ۱۰ سال نبودمتاپیک آخرم هست

گلم چه تصمیمی گرفتی برا ادامه زندگیت؟ اگه دوست داشتی جواب بده

دنیاهمه هیچ و اهل دنیاهمه هیچ 🌸ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌸دانی که پس ازمرگ چه ماندباقی🌸 مهراست ومحبت است وباقی همه هیچ🌸 خیلی این متنو دوست دارم ولی حیف که شرایط طوری شده اول پول وبعدمهر ومحبت 🥺🥺🥺

استاترعزیزم تروخدا از این فکرا نکن الکی حساس شدی

دنیاهمه هیچ و اهل دنیاهمه هیچ 🌸ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌸دانی که پس ازمرگ چه ماندباقی🌸 مهراست ومحبت است وباقی همه هیچ🌸 خیلی این متنو دوست دارم ولی حیف که شرایط طوری شده اول پول وبعدمهر ومحبت 🥺🥺🥺

منو بگو فکر میکردم شما تازه عروسی برم بخونم تاپیکتو

نه ۱۲ ساله باهمیم

بهتر شدی گلم ؟ خیلی برات دعا کردم به بابات گفتی؟ به وکیلت گفتی؟

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

بله پیش وکیلم رفتم ولی به پدرم هنوز چیزی نگفتم