raha_azin مدیر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 عنوان جدایی | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 30 پست سلام من یه پسر دارم شوهرمم از زن اولش یه پسر ۱۳ ساله دارهپنج ساله ازدواج کردیم من دیگ نمیتونم شرایطشو تحمل کنم خیلی زندگیمو دوس دارم ولی شرایطش داره آزارم میده دیگه بنظرتون طلاق بگیرم یا تحمل کنم بخاطر بچم امروز | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angel90 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 542 قبلا خیلی اذیتم میکرد الان نه ولی من کاراش از جلو چشمام دور نمیشه از همون موقه ازش متنفر شدم و همچنا ... سن حساسیه دیگهمنم مسره وابسته باباش بوددیدم نمیتونم
ariya_rad عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 698 منم خیلی بهش فک کردم ک بلخره میره ولی خب ب چ قیمتی؟این عمر و جوونیمه ک داره میره من الان تو عذاب زند ... راحت که اصلا نیست میفهمم که چه وضعی هست همش ازدواج نیست واقعا نمیتونی ارتباطتو با پسرش خوب کنی؟ تو این سن همیشه نوجوان ها خیلی بدخلق میشن
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 سن حساسیه دیگهمنم مسره وابسته باباش بوددیدم نمیتونم خیلی تصمیم خوبی گرفتی ینی ببین بدبخت میشدی دور از جون
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 راحت که اصلا نیست میفهمم که چه وضعی هست همش ازدواج نیست واقعا نمیتونی ارتباطتو با پسرش خوب کنی؟ تو ا ... نه واقعا نمیتونم اصلا ازش خوشمم نمیاد همش ب این فک میکنم ک اون شوهرمو یاد زن قبلیش میندازه
ariya_rad عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 698 نه واقعا نمیتونم اصلا ازش خوشمم نمیاد همش ب این فک میکنم ک اون شوهرمو یاد زن قبلیش میندازه زن قبلی چیه تمام شده رفته اولش چی همین حسو داشتی؟
angel90 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 542 خیلی تصمیم خوبی گرفتی ینی ببین بدبخت میشدی دور از جون والا فقط دارم به زبان خوندنو مهاجرت فکر میکنم حوصله ندادم بمونم اینجا انگارادم دلش میخواد بعد جدایی بره به حا هیشکی نشناسش
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 زن قبلی چیه تمام شده رفته اولش چی همین حسو داشتی؟ اولش نه خوب بود ی مدت خیلی کوتاه بعده اون بچش انقد حرصم داد اذیتم کرد ک از چشمم افتاد
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 والا فقط دارم به زبان خوندنو مهاجرت فکر میکنم حوصله ندادم بمونم اینجا انگارادم دلش میخواد بعد جدایی ... خیییلی کاره خوبی میکنی عزیزم الهی موفق باشی
ariya_rad عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 698 اولش نه خوب بود ی مدت خیلی کوتاه بعده اون بچش انقد حرصم داد اذیتم کرد ک از چشمم افتاد هاا پسره دیگه راحت نمیشه مخصوصا وقتی مال زن دیگشه مشاوره بردیش؟
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 هاا پسره دیگه راحت نمیشه مخصوصا وقتی مال زن دیگشه مشاوره بردیش؟ نه والا انقد خونواده شوهرم کمال گرا بارش اوردن خودشونم انقد حق بهش میدن ک هیچ عیبی تو اون نمیبینن منو مقصر میدونن
angel90 عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 542 خیییلی کاره خوبی میکنی عزیزم الهی موفق باشی دعا کن برام امیدوارم شماهم ارامش بگیرین
ariya_rad عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 698 نه والا انقد خونواده شوهرم کمال گرا بارش اوردن خودشونم انقد حق بهش میدن ک هیچ عیبی تو اون نمیبینن من ... همم میفهمم همیشه زندگی همینطوری کار میکنهخودت الان فقط طلاق میخوای؟
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 دعا کن برام امیدوارم شماهم ارامش بگیرین حتما گلم ممنونم🫂
raha_azin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 379 همم میفهمم همیشه زندگی همینطوری کار میکنهخودت الان فقط طلاق میخوای؟ فقط میخوام نباشه همینحالا هرطور ک بشه