2777
2789
عنوان

جدایی

107 بازدید | 30 پست

سلام من یه پسر دارم شوهرمم از زن اولش یه پسر ۱۳ ساله داره

پنج ساله ازدواج کردیم من دیگ نمیتونم شرایطشو تحمل کنم خیلی زندگیمو دوس دارم ولی شرایطش داره آزارم میده دیگه بنظرتون طلاق بگیرم یا تحمل کنم بخاطر بچم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فقط همین نکن پشیمون میشی خوب بازدم حسی نداشته باشی مادرش که نیستی

دوس دارم نکنم ولی واقعا نمیتونی درک کنی چه حسی دارم و چ عذابی میکشم زندگی شده واسم عذاب هیچی بهم حال نمیده شوهرم برا من نیس هیچ تایمی برا هم نداریم خستم ازین اوضاع

بنظر تو ما میتونیم بگیم بمون یا برو؟هیچی نمیدونیم جای تو نیستیم که

میخواستم نظر کلی تونو بدونم

آخه خیلی تو فشارم واقعا کلافم تا حدی ک اگ بچه نداشتم و نگرانش نبودم خودمو میکشتم🥲

میخواستم نظر کلی تونو بدونمآخه خیلی تو فشارم واقعا کلافم تا حدی ک اگ بچه نداشتم و نگرانش نبودم خودمو ...

خودتو بکشی؟ تو میری تو مرحله نابودی جسم

بچه هات با پدرشون تنها میشن

من نمیدونم مشکل چیه خب؟

سخته واقعا منم یه خولستار با اینشرایطداشتمدیدماصلا نمیتونم دختر یه جور رو مخه پسر یهدجور

وای دختر خدا بهت رحم کرده ردش کردی

بقران بدترین تصمیمی بود ک میشد بگیری

اصلا و ابدا نباید با مرد مطلقه ازدواج کرد چ برسه ب اینکه بچه هم داشته باشه هیچی دیگ

خودتو بکشی؟ تو میری تو مرحله نابودی جسمبچه هات با پدرشون تنها میشنمن نمیدونم مشکل چیه خب؟

مشکلم بچشه خب

تحملش برام سخته برام عذابه دوس دارم تنها باشم اصلا نبینمش انقد ک رو مخمه

چیکارا میکنه که تحمل بچشو نداری

قبلا خیلی اذیتم میکرد الان نه ولی من کاراش از جلو چشمام دور نمیشه از همون موقه ازش متنفر شدم و همچنان همینطورم

تحملش دارم میکنم فقط

یه چند سال دیگه ازدواج میکنه میره می ارزه به نظرت شوهرتو ول کنی؟

منم خیلی بهش فک کردم ک بلخره میره ولی خب ب چ قیمتی؟این عمر و جوونیمه ک داره میره من الان تو عذاب زندگی کنم ب این امید ک ی روزی این میره؟بنظرت راحته