2777
2789
عنوان

حس میکنم خنگم

208 بازدید | 19 پست

تا حالا شده حس کنین خنگین؟ تا حالا دوبار کنکور دادم آخر قبول نشدم رفتم دانشگاه آزاد، دو بار آزمون وکالت دادم قبول نشدم، الان سه ساله دارم هر سال دارم آزمون ارشد میدم قبول نمیشم..دیگه کم کم داره باورم میشه که مشکل از خودمه..حالا قبلا زیاد درس نمیخوندم بهونه داشتم واسه قبول نشدن ولی امسال دیگه واقعا مثل خر درس خوندم جوری که گفتم دیگه امسال رتبه برتر میشم ولی بازم وقتی رفتم سر جلسه هیچی نتونستم جواب بدم..

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مث منی منم هرکاری کردم نشد تو ۲۵ سالگی دوباره دارم کنکور میدم تاپیک اخرمم راجب همینه ولی البته که تو خنگ نیسی ی پزشک حازق رو میشناسم ک خودش گفت ۸ سال پشت کنکور بود

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

شاید چون خودت داری به خودت تلقین میکنی

شاید چون آزمون نمیزنی قبل آزمون اصلی

شاید چون بلد نیستی استرست رو کنترل کنی

شاید روش مطالعه ات اشتباهه

یه دندون پزشک یه کوچولو عجیب و حساس روی املا

مث منی منم هرکاری کردم نشد تو ۲۵ سالگی دوباره دارم کنکور میدم تاپیک اخرمم راجب همینه ولی البته که تو ...

خیلی سخته آدم فرسوده میشه..اوایل میگفتم تسلیم نمیشم انقدر آزمون میدم تا بالاخره قبول شم ولی الان دیگه کم کم دارم از خودم ناامید میشم حالا ایشالا که تو قبول شی کنکورتو امسال

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

خیلی سخته آدم فرسوده میشه..اوایل میگفتم تسلیم نمیشم انقدر آزمون میدم تا بالاخره قبول شم ولی الان دیگ ...

وای گل من دقیقا مشابه منی به هردری زدم نشد مث تو دانشگاه دیگه رفتم مدرک کرفتم کار پیدا نکردم امیدوارم موفق باشی

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
شاید چون خودت داری به خودت تلقین میکنی شاید چون آزمون نمیزنی قبل آزمون اصلیشاید چون بلد نیستی استرست ...

روش مطالعه درست چجوریه؟

مرور طبق اون چیزی که میگن نشدنیه چون حجم درسها زیاد میشه نمیشه طبق روش ابینگهاوس و منحنی فراموشی مرور کرد

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

@strong_girlll نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و از اون خزعبلات روش نمیدونم فلان دانشمند استفاده کرد

آدم باید خودشو بشناسه

مثلا من خودم سال کنکور ساعت ۱تا ۵ عصر واقعا نمی کشیدم درس بخونم مدام خوابم میگرفت

بعد گفتم بیام با آهنگ بخونم با یه تیر دو نشون زدم

هم دیگه صدای اطراف آزارم نمیداد هم اون تایم انرژیم می رفت بالا

یا صبح ها که ۶ یا زودتر بیدار می شدم ببین من باز خوابم میومد 🤣(کل روز خوابم میاد😭🤣) میومدم جای کتاب خوندن فیلم استاد هارو اون تایم نگاه می کردم

هم بازدهی بالا بود هم خواب میپرید

یه سری اومدم ۴ صبح بیدار می شدم کل روز از دست می رفت

فهمیدم این تایم مناسب من نیست

باید این جوری خودتو آزمایش کنی ببینی چی بهتره

و این که من خیلی اهل درسنامه خوندن نبودم

مدام تست مدام آزمون

از بچگی یادمه کلاس ۴ ام اینجوری بودم موقع امتحانات برعکس بقیه جای خواندن کل کتاب میومدم سوال حل می کردم و همیشه بهترین نمرات رو می گرفتم بدون خستگی

یه دندون پزشک یه کوچولو عجیب و حساس روی املا