2777
2789
عنوان

حس میکنم خنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست
@strong_girlll نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و از اون خزعبلات روش نمیدونم فلان دانشمند استفاده کرد آد ...

مشاور هم داشتین شما؟

آره همین آزمون و خطا کردن وقت میبره تا دستت بیاد چی برات خوبه

من متاسفانه مقایسه میکنم و خیلی بخودم سختی میدادم یعنی همیشه با زحمت درس میخوندم و موندم بدون نتیجه

حتی تو دبستان تا دبیرستان هم بیشتر از بقیه درس میخوندم اما بیست بودم تا اول دبیرستان ولی بعدش بخاطر یه سری چیزا افت کردم

الان جندین سال گذشته و من نمیدونم چکار باید بکنم البته که نمیتونم مشاور بگیرم

بله منم پارسال که داشتم میخوندم بازم اول صبح فیلم اساتید رو میدیم که هم خوابم بپره هم تمرکزم اوکی بشه اما چه فایده وسط راه همه چی خراب شد

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

@strong_girlll یه بار دیگه امتحان کن

به قول یکی از این نویسنده ها

اگه شد شد اگه نشد بند کفش هامو محکم تر می بندم و دوباره تلاش می کنم

این بار با موی سفید تر. چون مهم پیروزی نیست مهم پایداریه:)

و مشاور ببین من بهمن خیلی شل کردم و مشکلات عجیبی برام پیش اومد

یه مشاور گرفتم برام برنامه نمی نوشت فقط هفته ای یه بار تماس داشتیم و از لحاظ انگیزه بهم کمک می کرد و واقعا موثر بود

برای برنامه ریزی به نظرم اشتباهه چون باز می گم

آدم خودشو میشناسه نه بقیه اونو

یه دندون پزشک یه کوچولو عجیب و حساس روی املا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@strong_girlll یه بار دیگه امتحان کن به قول یکی از این نویسنده ها اگه شد شد اگه نشد بند کفش هامو محک ...

۳۱ سالمه💔

اون چندبار شکست خوردن سستم کرده

مثل استارتر حس میکنم نمیتونم برای من نمیشه و مشکل از مکه وگرنه خیلیا با تلاش کمتر از من همون سال اول رفتن و مسیر زندگیشون معین شد

من پیر شدم تو این مسیر

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

@strong_girlll نمیشه برای همه یه نسخه پیچید و از اون خزعبلات روش نمیدونم فلان دانشمند استفاده کرد آد ...

منم مثل تو ام کل روز خوابم میاد😂😭

میگم درسای من حفظیه چطور هم بخونم هم اهنگ بخونم خب متداخل میشن راهی برا من نداری

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

@strong_girlll یه بار دیگه امتحان کن به قول یکی از این نویسنده ها اگه شد شد اگه نشد بند کفش هامو محک ...

منم هربار قبول نمیشدم همینو میگفتم. یکی دو ساعت گریه میکردم بعدش دوباره کتابامو باز میکردم. ولی امیدواری هم حدی داره من امسال سنگ تموم گذاشتم حتی وسط جنگ کتابمو زمین نمیذاشتم ولی همش بی فایده بود دیگه اینجا آدم به خودش شک میکنه. آدم وقتی میبینه پیشرفتی درکار نیست خسته میشه یجا یهویی ممکنه بزنه زیر همچی..حالا من که فکر نکنم بزنم زیر همچی فوقش بازم آزمون میدم ولی افسردگی گرفتم...با فکر اینکه یک سال دیگه از وقتمو باید بذارم و ذهنمو درگیر درس کنم که تهش بازم نشه...

گاهی همان کسی که دم از عقل می زند، در راه هوشیاری خود مست میرود

شاید تو آزمونها، امتیاز منفی رو در نظر نمیگیری فقط اونایی که صد در صد مطمئنی درسته، باید بزنی

مشکل همینه که همه رو میخونم ولی وقتی سوالارو نگاه میکنم از هیچکدوم مطمئن نیستم انگار مغزم هرچی توش بوده پاک کرده

منم هربار قبول نمیشدم همینو میگفتم. یکی دو ساعت گریه میکردم بعدش دوباره کتابامو باز میکردم. ولی امید ...

ببین عزیزم درک می کنم

واقعا هر کسی به جایی رسیده سختی هایی رو در حد خودش کشیده

اگه قبول شدن بدون زجر امکان داشت خب لذتش تو چیش می بود؟

یه چنل هست تو تلگرام shahryar_academi بود فکر کنم یا برعکس😂 اون چنل رو از اول بگیر بشین بخون براش گریه ات میگیره

خودمم خیلی چیزای افتضاحی تجربه کردم که هنوز در تعجبم چه طور زنده ام

ولی راهش اصلاااا تسلیم شدن نیست

یه دندون پزشک یه کوچولو عجیب و حساس روی املا

ببین عزیزم درک می کنم واقعا هر کسی به جایی رسیده سختی هایی رو در حد خودش کشیده اگه قبول شدن بدون زجر ...

سرچ کردم نیومد🥲