2777
2789
عنوان

زنان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 105 پست
تاپیک می زنی باید منتظر نظرات بقیه هم باشیاگر دلت نمیخواد بقیه نظر بدن،از همون اول قفل کندرضمن طرز ف ...

نه عزیزم من منظورم این نبود که فقط زنا بدبختن

حرف من ریشه ای تر و در مورد دیدگاه جامعه هست

نه اینکه مردا زحمت نمیکشن و تلاش نمیکنن...

بعدم دلم نمیخواد تاپیک بترکه و توهین بشه

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

وا خودت تاپیک زدی بعد میگی بحث نکنید؟میخواستی بحث نکنیم تاپیک زدنت چی بود؟!

تاپیک زدم حرف و موضوعمم معلومه

فقط نمیخوام تاپیک بترکه و کسی به کسی توهین کنه

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=418089362]تو کدوم خارج زندگی کردی که فکر میکنی همه مثل خودت بی پول هستن؟ نکشیتمون خارج نشین همه گریهههههه ..[/QUOT

عزیزم بنده الان ایران هستم.

قبل از ازدواجم همراه خانوادم کانادا زندگی میکردم.

خواهر و بردارم موندن ولی من ب همراه پدر مادرم برگشتیم.

اونجا در بچه داری مرد همون قدر شراکت داره که زن بجز زاییدن.قوانین بقدری به نفع خانمهاست که اقایون نم ...

خارجی که این دوستمون "زندگی" کرده

خیلی بدبخت بودن زن هاش ....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نه عزیزم من منظورم این نبود که فقط زنا بدبختنحرف من ریشه ای تر و در مورد دیدگاه جامعه هست نه اینکه م ...

دیدگاه جامعه دیگه تغییر کرده

همچین دیدگاهی هیچ جایی تو دنیا نداره

زن و مرد برابر هستند

هر دو به یک اندازه تو زندگی نقش و رنج دارند

اگه کسی همچنان دیدگاهش اینه مرد برتره،اون فرد مشکل

داره

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

عزیزم اگر مطلبی در فضای مجازی عمومی ب لستراک گذاشتین پس لطفا جنبه شنیدن حقایق رو هم داشته باشین.چون ...

بحث من حرف حق نیست

درمورد زنان ایرانی هم فقط صحبت نکردم نمیخوام تاپیک بترکه یا توهین بشه

[QUOTE=418089362]تو کدوم خارج زندگی کردی که فکر میکنی همه مثل خودت بی پول هستن؟ نکشیتمون خارج نشین ه ...

بعله شهروند کانادا دیدیم که برگردن ایران

میدونم چطوری هستن..... حرف زدن هاتون هم که خدا رو شکر عین همه (همه رو هم بی پول می بینین به جز خودتون و ....)

چیزی که شما باهاش مشکل داری حقوق زن یا مرد نیست

کلا باید کار کنین اونجا .... این هست که براتون سخته

بدبختی همینه 😭😭😭😭😭😭

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

تاپیک زدم حرف و موضوعمم معلومهفقط نمیخوام تاپیک بترکه و کسی به کسی توهین کنه

خوب جو اینجا رو که میشناسی تاپیک اینجوری نزن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
دیدگاه جامعه دیگه تغییر کردههمچین دیدگاهی هیچ جایی تو دنیا ندارهزن و مرد برابر هستندهر دو به یک اندا ...

بله خیلی تغییر کرده ولی هنوز ریشه هاش دیده میشه

مثلا اینکه خیلی از کارهایی که زن انجام میده در زندگی مشترک رو وظیفه میدونن نه لطف یا خیلی از کارهای خونه رو باید زن انجام بده در صورتی که باید تقسیم بشه

زن و مرد که برابرن ولی آیا همه اینو میدونن

بله خیلی تغییر کرده ولی هنوز ریشه هاش دیده میشه مثلا اینکه خیلی از کارهایی که زن انجام میده در زندگی ...

معلومه که برابرن، همه ی انسانها با هم برابرن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بله خیلی تغییر کرده ولی هنوز ریشه هاش دیده میشه مثلا اینکه خیلی از کارهایی که زن انجام میده در زندگی ...

ببین گلم تو زندگی مشترک هر کدوم یه نقشی دارند

مرد نقش داره خرج و مخارج رو بیاره

زن هم معمولا نقشش خانه داری و بچه داری بوده که البته امروزه زنا هم شاغل شدند...

ولی هیچ کدوم وظیفه زن نیست،این کارا صرفا یه نوع همکاری تو زندگی مشترکه

ولی اگه کسی فکر می کنه اینا وظیفه زنه،در واقع فکر اون فرد اشتباهه

پس زیاد جدی نگیرشون

ببین گلم تو زندگی مشترک هر کدوم یه نقشی دارندمرد نقش داره خرج و مخارج رو بیارهزن هم معمولا نقشش خانه ...

الانم فرق کرده

تو خیلی از خونه ها زن هم در کنار مرد کار میکنه و بعضی خرج هارو میده با وضع اقتصاد الان... پس صد درصد مرد هم باید تو کارای خونه به کمک زن بیاد

الانم فرق کردهتو خیلی از خونه ها زن هم در کنار مرد کار میکنه و بعضی خرج هارو میده با وضع اقتصاد الان ...

خوب اگه اون زن نتونست یا نخواست کار کنه تکلیفش چیه؟

ببین من چیزی رو تایید یا رد نمیکنم اما میگم زندگیا فرق داره نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

الانم فرق کردهتو خیلی از خونه ها زن هم در کنار مرد کار میکنه و بعضی خرج هارو میده با وضع اقتصاد الان ...

البته کاملا درسته

ولی همون طور که اون کارا وظیفه زن نیست،این کمکما هم وظیفه مرد نیست

در واقع اینا بنظرم یجوریایی همکاری تو زندگی مشترک به حساب میاد نه وظیفه

مرد و زن با شعور و با فرهنگ تو هرکاری به همدیگه کمک می کنند

ولی دوران مرد سالاری کاملا رخت بسته دیگه،دخترای امروزی بشدت پرو هستند و بنظرم بیشتر داریم به سوی زن سالاری میریم تا مرد سالاری😅