2777
2789
عنوان

زنان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 100 پست

وای وای دوباره شروع شد زنای خارجی رو گنده کردن و خودمونو کوبیدن!

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا دیگه بحث نکنید

ممنونم

وگرنه تاپیکو قفل میکنم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

اونجا در بچه داری مرد همون قدر شراکت داره که زن بجز زاییدن.قوانین بقدری به نفع خانمهاست که اقایون نم ...

عزمزمه اطلاع ب خدمتت رسوندن.

درصورتی نصف میشه ک برگه مشارکت اموال امضا بشه.

مردها هم والا تا جاییکه ما دیدیم هیچ کاری نمیکنن توی بزرگ کردن بجه هاشون.

@rgdyvnj

دقیقاااااااااااا

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

خب زیر همین تاپیکاهم هزار نفر میان میگن اونا کین که به خاطرشون خودمونو این شکلی هم کنیم. اینا به خاط ...

خب من میگم مردسالاری فقط به چیزایی که دوستان میگن نیست (دیه ی نصف، اجازه با شوهر، بچه داری و...)

از نظر من اینم یه مدلشه فقط به شکل مدرنش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

چون بهشت زیر پای مادره و کسی از پدر اسمی نیوورده

چون اون عشق دوطرفه مادر فرزند قابل مقایسه با هیچ امتیازی که به آقایون داده شده نیست

چون ما روح حساسی داریم و زندگی بخشیم

اما آقایون نمیدونن احساس چیه بخصوص اکثر مردهای الان که کل زندگیشون دروغ و خیانت و اعتیاد و هرزگیه

که قابل مقایسه نیست با عشق پاک مادری و حیا و عفت زنانگی

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

خب من میگم مردسالاری فقط به چیزایی که دوستان میگن نیست (دیه ی نصف، اجازه با شوهر، بچه داری و...)از ن ...

میشه بحث نکنید؟

ممنونم

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

لطفا دیگه بحث نکنید ممنونم وگرنه تاپیکو قفل میکنم

تاپیک می زنی باید منتظر نظرات بقیه هم باشی

اگر دلت نمیخواد بقیه نظر بدن،از همون اول قفل کن

درضمن طرز فکرت رو هم درست کن

تا کی میخواهین فکر کنین ما زنا بدبختیم!؟

مردا کم بدبختی دارن؟

فقط ازتون میخوام یکمی انصاف داشته باشید،خودتون هم پدر و برادر دارین

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

میشه بحث نکنید؟ممنونم

وا خودت تاپیک زدی بعد میگی بحث نکنید؟

میخواستی بحث نکنیم تاپیک زدنت چی بود؟!

عزمزمه اطلاع ب خدمتت رسوندن.درصورتی نصف میشه ک برگه مشارکت اموال امضا بشه.مردها هم والا تا جاییکه ما ...

بحث نکنید لطفا

ممنونم

این موضوع واقعا تلخه،

اما تلخ تر اینه یه عده خانوم هم موافق نیستن با این موضوع و جریان رو برعکس میبینن...

این تلخ تره واقعا...

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

خندم میگیره ب حرفات😁😁 در آمریکا و کانادا زن بردن اجازه همسر اجازه خروج فرزندان رو نداره، اما خودش ...

تو کدوم خارج زندگی کردی که فکر میکنی همه مثل خودت بی پول هستن؟

نکشیتمون خارج نشین

همه گریهههههه 😭😭😭 برای زنهای بدبخت اروپایی 😭😭😭😭

زنهای بدبخت آمریکایی 😭😭😭😭😭

زنهای بدبخت کانادایی استرالیایی بریتانیای 😭😭😭😭😭

گریه کنین همه

کاربر خارج نشین مون میگه بدبختن اونا 😭😭😭😭

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بحث نکنید لطفا ممنونم

عزیزم اگر مطلبی در فضای مجازی عمومی ب لستراک گذاشتین پس لطفا جنبه شنیدن حقایق رو هم داشته باشین.

چون اطلاعات شما کافی نیست دلیل نمیشه زنان بدبخت باشن اینجا🙏

میشه بحث نکنید؟ممنونم

پنیک نکن حالا ..... دو تا نظره فقط .....

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴