2777
2789
عنوان

زنان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 100 پست
این شعارهای سیاه یکطرفه استپس بهشت زیر پای مادران است چی میگه؟مادرانی که فقط میزایند ولی دخترشونو به ...

موافق نیستم با تمام حرفات

ما پریود میشیم ذاتا خجالت داریم خودمون

و ارایش و عمل اتفاقا برای خودمون و هم جنسامون میکنیم نه مردا همچیو ب هم ربط ندین استارتر اشتباهش اینه یکطرفه و الکی ب قاضی رفته

همجا خوب و بدهست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
🫤 اگه خارج ایران بودین جی میگفتین پس؟؟؟زنه قد مرد کار میکنه، تازه چندتا بچه هم میاره، مهریه هم ندار ...

وای نگو که دلم براشون کباب میشه

لابد حق خروج از کشور و هزار تا حق دیگه هم ندارن

آره ؟

وای فکرشو کن..... مثلا دیه شون نصف مرد باشه

حتی دیه جنینی که مشخص نیست جنسیتش ، از دیه جنین دخترشون بیشتر باشه

وای چقدر خارج بدبختن زن هاشون 😭😭😭😭

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🫤 اگه خارج ایران بودین جی میگفتین پس؟؟؟زنه قد مرد کار میکنه، تازه چندتا بچه هم میاره، مهریه هم ندار ...

باز اونجا آزادترن حداقل نمیگن صلاحت دست شوهرته

خودت خانوم خودتی خودت آقای خودتی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

باز اونجا آزادترن حداقل نمیگن صلاحت دست شوهرتهخودت خانوم خودتی خودت آقای خودتی

نگو

بیا اشک بریزیم برای زنهای بدبخت اروپایی و .... 😭😭😭😭

خیلی بدبختن

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

الانم کم زن مرد سالار نداریم، منتهی به شیوه ی مدرنش!

نگم براتون که چقد تاپیک دیدم با این عنوان که مردا چجور دختری میپسندن یا از فلان دختر خوششون میاد

یا اینایی که هزارتا عمل زیبایی و ارایش میکنند فقط برای جلب نظر مردها

(بحث اونایی که برای دل خودشون اینکارو میکنن کاملا متفاوته)

اگه این مرد سالاری نیست پس چیه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

چرا جوری حرف می زنید انگار تمام بدبختی فقط برای زنانه؟

زن بچه داری میکنه

مرد هم بیرون صبح تا شب کار می کنه تا خرج و مخارج رو بیاره

نمی دونم مردای طرف شما چجورین

ولی مردای طرف ما دستشون پاره پارس از بس کار کردن

امید را مادری با نام وطن یاد ما داد...🇮🇷

اونجا در بچه داری مرد همون قدر شراکت داره که زن بجز زاییدن.قوانین بقدری به نفع خانمهاست که اقایون نمیتونن غلطهایی که اینجادمیکنن بکنن.مهریه ندارن اما جهاز هم نمیبرن وهر چه بدست بیارن حتی اگر کار نکن بعد ازدواج موقع طلاق نصف نصفه

باز اونجا آزادترن حداقل نمیگن صلاحت دست شوهرتهخودت خانوم خودتی خودت آقای خودتی

خوب زن ایرانی هم میتونه اینجوری باشه باید قبل ازدواجش به توافق برسه با شوهرش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

خدایی بی انصافی نکن

زیر این فشار اقتصادی دیگه بیاید ما بهشون فشار اضافه وارد نکنیم بابای من که همه همیشه بهش میگفتن خیلی جوون تر از چیزی که هستی به نظر میرسی تو چند وقت اخیر کلی از موهاش سفید شده و پوستش کلی چروک شده

نگوبیا اشک بریزیم برای زنهای بدبخت اروپایی و .... 😭😭😭😭خیلی بدبختن

😭😭😭😭😭

خدایا عنایتی بفرما همگی ما رو سوسک کن

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق دعوام عاشق اینم که ریپ بزنم روت و ریپ بزنی رومو اصا ی وضی🔞

بنظر من زنی که شاغل نیست و صب تا شب تو خونس وظیفشه ظرف شستن وقتی مرد صب تا شب میره بیرون کار میکنه

البته برای زنای شاغل قضیه فرق میکنه.

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

الانم کم زن مرد سالار نداریم، منتهی به شیوه ی مدرنش!نگم براتون که چقد تاپیک دیدم با این عنوان که مرد ...

خب زیر همین تاپیکاهم هزار نفر میان میگن اونا کین که به خاطرشون خودمونو این شکلی هم کنیم. اینا به خاطر کمبود اعتماد به نفسه نمیدونن چطوری جبرانش کنن.

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
خوب زن ایرانی هم میتونه اینجوری باشه باید قبل ازدواجش به توافق برسه با شوهرش

اگه به توافق نرسه هیچی به هیچی

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 📚فمینیست ، ماکسیمالیست و مخالف مینیمال 🏳🥻 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست... سپهر بابا🖤 ۱۶۸ ،میناب🖤 قهرمان ذات پرور...🖤 دانیال کمان گیر🖤 بچه ها نخندینا.. 🖤 مانی بابا تو برو من میام..🖤

وای نگو که دلم براشون کباب میشهلابد حق خروج از کشور و هزار تا حق دیگه هم ندارنآره ؟وای فکرشو کن..... ...

خندم میگیره ب حرفات😁😁 در آمریکا و کانادا زن بردن اجازه همسر اجازه خروج فرزندان رو نداره، اما خودش میتونه سفر کنه.

حالا مثلا خانمها چقدر پول دارن ک نگران ممنوع الخروج شدن باشن!!!!

اگه شما راجب کشورهای خارجی فقط شنیدی بنده زندگی کردم.

پس لطفا راجب اطلاعات شنیداری و اینستایی صحبت نکنید.

اکثر زوج ها اصلا پیوند زوجیت ندارن و مثل ی تیکه اشغال دور انداخته میشن هیچ حق و حقوقی ندارن