2777
2789
عنوان

خودکشی

81 بازدید | 4 پست

فکر میکردم راحت باشه ولی نیست

شاید هم من بی عرضه ام نمیتونم مطمئن ترین حالت رو اجرا کنم

یا نمیتونم اون نوع قرص مورد نظر رو به تعداد بالا گیر بیارم یا تو قرصای ضعیف تر نمیتونم دوز مطمئن حساب کنم و احتمالا نتونم اصلا اون تعداد قرص رو تحمل کنم

اگه قبل از هضم و جذب بالا بیارم چی؟اگه نشه چی

اگه زنده بمونم چی

اگه برم تو کما مدت ها عذاب بکشم و نمیرم چی

احساس میکنم اینقدر بی عرضه ام اخرشم جوری خودکشی میکنم فقط خودمو انگشت نما میکنم با یه شست و شوی معده زرتی به زندگی برمیگردم

عجیب حس میکنم حتی اینجا هم شکست میخورم و اینقدر رمق ندارم که دیگه زورم به هیچی نمیرسه حتی به مطمئن خودکشی کردن

خوشمم نمیاد از روش های دردناک استفاده کنم میخواستم هم سیانور و قرص برنج گیرم نیومد،بلد نیستم چجوری باید دار بزنم! سقوط هم گزینه خوبی نیست دلمم نمیخواد بعد این همه بدبختی با خودسوزی از بین برم و اگه یک درصد نجاتم بدن باید مثل مرغ جزغاله به زندگی برگردم

پس تهش با چهار تا قرص ساده خودمو مضحکه میکنم

حتی از پس خودکشی هم برنیومدم جالبه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه قرار بودن مردن و راحت شدن از زندگی اینطوری باشه همه خودکشی میکردن

درسته ممکنه شرایطت سخته یا هر چی ولی یادت باشه هیچ چیز و هیچ کسی لیاقت خودکشی نداره

تو زندگی خودتو نابود میکنی هم این دنیا هم اون دنیا

به حال پدر و مادرت فکر کن خدایی نکرده اتفاق بیوفته چی میکشن؟دلت میاد؟

به نظرم یک کاغذ بردار از هر چی ب ذهنت اومد بنویس گریه کن خودتو خالی کن اون برگه رو هم اتیش بزن بره شاید ۱درصد حالتو بهتر کنه

یادت تشه همه چیزا راه حل دارن راه حل تو ام خودکشی نیست(همه حرفام خواهرانس)

خودکشی احمقانس.راه فرار بزدلانه ایه چیزی وجود نداره که موجودی به اسم انسان بهش عادت نکنه البته که من شرایط شمارو نمیدونم شاید واقعا غیرقابل تحمل هست، اما چه تضمینی میکنید فردا سال دیگه یا 10 سال دیگه هم همینطور باشه؟