2777
2789
عنوان

خاطرات بدزندگی

540 بازدید | 87 پست

صبح بخیر.خانوماچرامن همش خاطرات بدزندگیم یادم میاد کارای بدشوهرم.ولی اون یادش نیست و خاطرات خوبمون یادشه.شایدچون منو اذیت کرده توخاطرم هس.شوهرم داعم ب من میگه نمک نشناس.

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

نمیدونم منم اینطورم 

از قانون جذب وانرژی مثبت واینجورچیزا کمک بگیر 

من خیلی وارد نیستم ولی فکر کنم کمکت کنه 

مشاوره هم که خیلی خوبه 

تا فکر سراغت اومد مسیر فکرتو عوض کن وبه ی چیز دیگه فکر کن یا حواس خودتو پرت کن 

نمیدونم منم اینطورم  از قانون جذب وانرژی مثبت واینجورچیزا کمک بگیر  من خیلی وارد نیستم و ...

اخه بدی هاش تکرارمیشه فراموش نمیکنم

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ازدیروز سردرگردن درد افتضاح قلب درد با ژلوفن و ارام بخشم خوب نشدم عصبیم کر ه

همسرت بیاد بگه من به شما بد کردم.معلومه نمیگه همش میگه از من جز محبت چی دیدی.

راس میگیا همش میگه کلی کارکردم واسه زندگی نمک نشناس یا مثلا ی چی بخره مسافرت ببرع منت میزاره بیشترتودعوا

خب پس مقصر شوهرته که ی کار بدو دائما تکرار میکنه یا باید ی فکری بکنی رفتارشو بذاره کنار یا اینکه سعی ...

نمیشه ن اون کنارمیزاره ن من میتونم دیگه چشم پوشی کنم

خیلی حالم بده همش ازاعصابه میگه خودتواذیت نکن اینطوری نشی ولی خوب وقتی اون اذیتم میکنه مگه میشه من مریض نشم همش اون مقصره

راس میگیا همش میگه کلی کارکردم واسه زندگی نمک نشناس یا مثلا ی چی بخره مسافرت ببرع منت میزاره بیشترتو ...

همه مردا اینحورن شوهرمنم هر چی از دهنش درمیاد میگه یکساعت بعدش همش یادش رفته میا با روی خوش توقع داره من برم پیشوازش بوسش کنم