2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم

28 بازدید | 5 پست

من با اینهمه غرور و احساس تکبر الان مستاصل باشم از دوری دوس پسرم دیشب باهام دعوا کرد بهم فحش بد داد گفت دیگه نبینم بهم زنگ بزنی اونم بخاطر اینکه برای کار مدلینگ قبول شدم قراره برم گفت خوشم نمیاد روابطمان فراتر از دوس دختر پسری بود همش باهم بودیم هروقت دعوامون میشد خودش زنگ میزد عذرخواهی میکرد اما اینسری اصلا زنگ نزد فقط خودم دیشب زنگ زدم ببینم حالش خوبه رسیده خونه الکل مصرف کرده بود که بهم گفت چرا زنگ زدی خیلی دوسم داشت همه کاری برام میکرد اما منو خونه نشین کرده بود هرجا میخاستم برم از اون سر تهران میومد دنبالم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

هم حق داره هم نه

خب بگو داره ونداره چرا؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر غیرتش ولی خب اگر اعتماد باشه انقد گیر نمیده و مدلینگ چیه دقیقا خب هر مردی دوست نداره زنش بره جلو ...

زنش که نبودم دوس پسر دختر بودیم اما خب روابطمان خیلی بیشتر بود گفتم که همش باهم بودیم سفر اینور اونور