2777
2789
عنوان

نایب هستم

114 بازدید | 10 پست

درود عزیزان اگه چله ای میخواهید بردارید مشکلی دارید بهم پیام بدید براتون انجام میدم به نیابت از شما عزیزان💙

انشالله به اذن خدا مشکلتون حل بشه

و اگه خودتون وقت نمیکنید یا نمیتونید و شک دارید بخونم یا نه هرروزبراتون گزارش میفرستم که خوندم 🫶🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر نذر و حاجت سراغ دارید که زود جواب میده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

برای چه موضوعی؟

گره گشایی حاجت روایی کمتری مالی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

!مشکل مالی داری؟

اره

دعا کن خواهرم کمتر بو بده همین، زندگیم فلج شده، اون بو میده من میرم حموم و رو خودم عطر خالی میکنم

خواجگان حرمسرا درخواست ندید، ریپلای هم نکنید، تو تاپیکام هم نیاید، اگه اشتباها ریپتون کردم حواسم نبوده خواجه ای به دول نداشتت ببخش رو ریپ مجدد نکن