2777
2789
عنوان

تک ماده

84 بازدید | 18 پست

چجوری میشه یه درس رو تک ماده زد؟!

《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده

دوازدهمی؟

خودش تک ماده میشه نیاز نیس کاری کنی

ب معاوت اجرایی بگو

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر دوازدهم هستی اگه شرایط تکمادع داشته باشی یعنی نمره سالانه درست به۷ برسه ولی برگه ت زیر 7 باشه خو ...

فقط زبانو زیر ۷ شدم

نمره سالانم بالای ۱۰

《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده

دوازدهمی؟خودش تک ماده میشه نیاز نیس کاری کنیب معاوت اجرایی بگو

دارم سکته میکنما

زبانم ضعیفه خیلی زیر ۷ میشم

ولی بقیه درسام اوکیه

دارم سکته میکنما زبانم ضعیفه خیلی زیر ۷ میشمولی بقیه درسام اوکیه

نگران نباش توکل کن به خدا

من پارسال فکرمیکردم زبانم رو صفربشم🤣انقدر بد داده بودم

ولی ۹شدم و پاس شدم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

نگران نباش توکل کن به خدامن پارسال فکرمیکردم زبانم رو صفربشم🤣انقدر بد داده بودمولی ۹شدم و پاس شدم

خب شما مثل من سوالو تو جواب ننوشتی ک

خب شما مثل من سوالو تو جواب ننوشتی ک

سوالایی ک بلد نبودم اینکارا کردم😂

سوالایی ک بلد نبودم اینکارا کردم😂

سوال پاراگراف نویسی رو نمیدونستم چجوری چکی بنویسم بقیه رو میشد شانسی زد بعد سوالو تو جواب نوشتم

قیافه من🥰

قیافه سوال 😵

نمیخواستم جایی رو خالی بزارم

سوال پاراگراف نویسی رو نمیدونستم چجوری چکی بنویسم بقیه رو میشد شانسی زد بعد سوالو تو جواب نوشتمقیافه ...

😂😂😂😂😂