اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 عنوان تک ماده 84 بازدید | 18 پست چجوری میشه یه درس رو تک ماده زد؟! 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده دیروز | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blooma عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1170 دوازدهمی؟خودش تک ماده میشه نیاز نیس کاری کنیب معاوت اجرایی بگو لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی
annika_ عضویت: 1404/12/03 تعداد پست: 764 اگر دوازدهم هستی اگه شرایط تکمادع داشته باشی یعنی نمره سالانه درست به۷ برسه ولی برگه ت زیر 7 باشه خودبخود سیستمی تکماده میخوره
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 اگر دوازدهم هستی اگه شرایط تکمادع داشته باشی یعنی نمره سالانه درست به۷ برسه ولی برگه ت زیر 7 باشه خو ... فقط زبانو زیر ۷ شدمنمره سالانم بالای ۱۰ 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 دوازدهمی؟خودش تک ماده میشه نیاز نیس کاری کنیب معاوت اجرایی بگو دارم سکته میکنما زبانم ضعیفه خیلی زیر ۷ میشمولی بقیه درسام اوکیه 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده
blooma عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1170 دارم سکته میکنما زبانم ضعیفه خیلی زیر ۷ میشمولی بقیه درسام اوکیه نگران نباش توکل کن به خدامن پارسال فکرمیکردم زبانم رو صفربشم🤣انقدر بد داده بودمولی ۹شدم و پاس شدم لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 نگران نباش توکل کن به خدامن پارسال فکرمیکردم زبانم رو صفربشم🤣انقدر بد داده بودمولی ۹شدم و پاس شدم خب شما مثل من سوالو تو جواب ننوشتی ک 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده
annika_ عضویت: 1404/12/03 تعداد پست: 764 فقط زبانو زیر ۷ شدمنمره سالانم بالای ۱۰ خودبخود میخوره شایدم باید به معاونت بگی
blooma عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1170 خب شما مثل من سوالو تو جواب ننوشتی ک سوالایی ک بلد نبودم اینکارا کردم😂 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی
اربیانا مدیر استارتر عضویت: 1405/02/23 تعداد پست: 423 سوالایی ک بلد نبودم اینکارا کردم😂 سوال پاراگراف نویسی رو نمیدونستم چجوری چکی بنویسم بقیه رو میشد شانسی زد بعد سوالو تو جواب نوشتمقیافه من🥰قیافه سوال 😵نمیخواستم جایی رو خالی بزارم 《 نمیدونم چرا چادر رو سر منه فشارش رو بقیه 》من هیچی از خودم رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس تو تاپیکام حرفای ضد و نقیض زیاده
blooma عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1170 سوال پاراگراف نویسی رو نمیدونستم چجوری چکی بنویسم بقیه رو میشد شانسی زد بعد سوالو تو جواب نوشتمقیافه ... 😂😂😂😂😂 لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی
blooma عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1170 پشت کنکوری هستی ؟ بله لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی
blooma عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1170 ترمیم شرکت کردی ؟ ن لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی