همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بچه ها یی که این متن رو میخونید.امشب دوسدارم به همتون یه چشم سوم هدیه بدم.تا در لحصه بتونید درست رو از غلط تشخیص بدید..لحظه ای که به چیزی فکر میکنید یا در موردش حرف میزنید.گاهی به ساعت هم توجه کنید البته باید اتفاقی ساعت آینه ای رو ببینید ساعت جفت .وقتی ساعت جفت رو دیدید تفکری که در لحضه داشتید رو نشانه بدونید.و با یه سرچ کوتاه در جستجوی معنی ساعتی جفت که دیدید مثلا ۲۰ و ۲۰ دقیقه نشانه چیست..افکاری که در اون لحضه داشتید رو به وضوح کائنات براتون در گوگل آماده کرده امتحان کنید تا به معجزه ساعات اینه ای رو ببینید.
اگه سر جلسه کنکور یه لحضه حس کردی جواب ها از ذهنت پریده.۳ بار نفس عمیق دن از بینی باز دم از دهان.با ۴ شماره دم با ۴ شماره بازدم.اینو امتحان کنید.انرزی که ذهنت رو خالی کرده از دهان خارج و انرژی تازه رو جایگزین کنید.بلافاصله ذهن به حالت اول برمیگرده.مثل ریست که باعث کار کرد طبیعی میشه