2777
2789
مبترسم منم مثل اون دلت بشکنم .هر چند دلی نمونده برات عزیزم که بشکنه.اگه این موقع شب در بدره یه جوابی ...

علاقه م درحدی نیس که نتونم بگذرم

سپردم به خدا همه چیو

بنظرتون ازدواج میکنیم باهم یا نه ؟

حست چی میگه د کل راجب ارتباطمون

دختر خوشگلم فکر کنم جوابت دادم.دنبال تایید دیگران نباش. تلاش تو تایید دیگران رو هم به همراه داره .

نه نه کار ب تأیید دیگران ندارم فقط کنکورمم دلم میخواست مثل بالایی ها منمکامل بگین خب

هعب💔😞

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها یی که این متن رو میخونید.امشب دوسدارم به همتون یه چشم سوم هدیه بدم.تا در لحصه بتونید درست رو از غلط تشخیص بدید..لحظه ای که به چیزی فکر میکنید یا در موردش حرف میزنید.گاهی به ساعت هم توجه کنید البته باید اتفاقی ساعت آینه ای رو ببینید ساعت جفت .وقتی ساعت جفت رو دیدید تفکری که در لحضه داشتید رو نشانه بدونید.و با یه سرچ کوتاه در جستجوی معنی ساعتی جفت که دیدید مثلا ۲۰ و ۲۰ دقیقه نشانه چیست..افکاری که در اون لحضه داشتید رو به وضوح کائنات براتون در گوگل آماده کرده امتحان کنید تا به معجزه ساعات اینه ای رو ببینید.

بچه ها یی که این متن رو میخونید.امشب دوسدارم به همتون یه چشم سوم هدیه بدم.تا در لحصه بتونید درست رو ...

من امروز از صبح نزدیک ۱۰ بار ساعت جفت دیدم

حستون راجب کنکورم و آینده تحصیلیم و در کل اینده م چیه ؟

لطفا بگید

من امروز از صبح نزدیک ۱۰ بار ساعت جفت دیدمحستون راجب کنکورم و آینده تحصیلیم و در کل اینده م چیه ؟لطف ...

دیعنی مداوم ساعت رند .یعنی ذهن آگاهی. یعنی شهود .یعنی نشونه.نشونه وقتی میاد کلی هن آگاهی برات داره.هر وقت ساعت جفت دیدی .تفکر در لحصه .یعنی ۲۰ ۲۰ دقیقه دقیقا به چی فکر میکردی .جوابش جواب دقیقش البته مو لا درزش نمیره شک نکن.تو گوگل برات نوشته شده

اگه سر جلسه کنکور یه لحضه حس کردی جواب ها از ذهنت پریده.۳ بار نفس عمیق دن از بینی باز دم از دهان.با ۴ شماره دم با ۴ شماره بازدم.اینو امتحان کنید.انرزی که ذهنت رو خالی کرده از دهان خارج و انرژی تازه رو جایگزین کنید.بلافاصله ذهن به حالت اول برمیگرده.مثل ریست که باعث کار کرد طبیعی میشه