2777
2789
عنوان

بیشفعالی

364 بازدید | 39 پست

سلام بچه ها من پسرم بیشفعالع و4ساله دارو درمانی میشه,,اما ناراحتم,, اخه تا کی,,استرس دارم,,,ممنون میشم نظرات و بگید یا کسی رو دارید که بیشفعالی باشه؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
ببشفعالی
1
33%
ریتالین
2
66%

عزیزم قرص نخوره خوب نمیشه و تبعات خیلی بدی داره در بزرگسالی .. 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماوداریم ۱۷ سالشه و هیچ جا آروم و قرار نداره هر وقتم مقصره میگه حواسم نبود خیلی بلند حرف میزنه اصلا هم تمرکز نده. ولی دادوی گیاهی مصرف کرده آرومتر شده

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

چجوری فهمیدی بیش فعاله؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ما تو فامیلمون داشتیم خیلی هم شدید بود من اصلا مثلش رو ندیدم بچه انقدر فعالیت میکرد بیهوش میشد یا بزرگتر که شد خودش میگفت مامان بیا بهم دارو بده خیلی حالم بد ولی به سن بلوغ که رسید خوب شد الان بزرگ شده فکر کنم حدود بیست سالشه هیچ مشکلی نداره میره سرکار و اکیه

ولی تروخدا داروش رو سرخود قطع نکن اوصاع بدتر میشه

علاعم چيه ؟فقط شيطنت زيادو اينا

شیطنته غیر عادی 

جوری که انگار تو بازی هم تمرکز ننداره و فقط در حال فعالیته 

این فامیل ما غذا هم زیاد میخورد یعنی حتی دستور سیر شدن هم از معدش نمیرسید یه جوری که اگه مامانش کنترلش نمیکرد بالا میاورد