2777
2789
عنوان

بیشفعالی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 39 پست

حتما بايد دارو مصرف كنه تا درمان شه، داداش من بيش فعاله، الانم ١٥ سالشه ، جيگر مامانمو خون كرده، البته كه با دارو فقط ٢٠،٣٠ درصدش كنترل ميشه

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببرش کلاس شنا یا ورزشهای رزمی انرژیش گرفته بشه 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
عزیزم بیش فعالی از دو سالگی قابله تشخیصه و هر وقت دکتر لازم بدونه باید دارو بخوره ربطی به سن بچه ندا ...

ولی من باتوجه به اینکه صد مورد دکتر اعصاب و روان و نگرششونو دیدم اصلا قبول ندارم با عرض پوزش. 

خی یاده کوچیک بود چه کارا میکرد

تو هر مغازه اي ميرفتيم جيغ ميزد مثلا شامپو يا مايع دستشويي ميخواست، كمدشو برگردوند رو خودش، شيشه قدي رو با چكش خورد كرد، هرچي ميخواست جيغ ميزد از موهاي مامان بابام آويزون ميشد...

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️