2777
2789
عنوان

نیوشا ضیغمی

296 بازدید | 23 پست

به مهیارحسن گفت دوران جداییش سونامی زندگیش بود . از روند طلاق و اوضاع دادگاه ها که زن ستیزن گفت .وقتی یه زن موفق این تجربه رو داره بقیه چی بگن . گفت وقتی میری دادگاه اونجا میفهمی فقط حامل بچه ات بودی و به دنیاش آوردی. تازه شوهرش بچه اش بهش داده

مردای روانی وقتی خانمی از زندگیش دردل میکنه معنیش این نیست که شما گرازا بهش درخواست دوستی بدین .اون شوهرش که الان هار شده واذیتش میکنه اول که با سلام وصلوات آورده توی زندگیش حالا هاری خودشو نشون داده. شماها که اصلا از اول عن هستین .درخواست دوستی ببینم شات ارسال به نی نی یار وتعليق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه چرا میگی همه مردا؟

بگو مردای بد خب

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

اگه خانما که شامل خودم هم میشه احساساتی برخورد نکنیم قانون تو بعضی جاها به نفع زن هست

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

مگه طلاق گرفتن؟؟

یادمه میگفتن شوهرش مجنون وار میخواستش

حتی شایعه شده بود ب کسی ک آدرس خونه نیوشا رو بهش بده ماشین داده

این ک این همه ادعای عشقش میشد رید،وای ب حال مردای دیگه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ایشون همسر اول شوهرشون بودن؟

نمیدونم

مردای روانی وقتی خانمی از زندگیش دردل میکنه معنیش این نیست که شما گرازا بهش درخواست دوستی بدین .اون شوهرش که الان هار شده واذیتش میکنه اول که با سلام وصلوات آورده توی زندگیش حالا هاری خودشو نشون داده. شماها که اصلا از اول عن هستین .درخواست دوستی ببینم شات ارسال به نی نی یار وتعليق

مگه طلاق گرفته؟

از همین شوهرش یا قبلاً؟

درست میگه منم یکسال دور از دخترم موندم مهریمو گذاشتم اجرا طلاهام رفت پولام رفت همه چیزم رفت تهش گفتن شوهرت هیچی نداره دوسال یه سکه میده

شوهرمم گفت مهریتو میدم ولی دخترتو نمیبینی از سگ کمترم اگه بذارم ببینی

دست از پا درازتر برگشتم فقط بخاطر دخترم

الان منتظر مرگشم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ازش متنفرم افاده ای جیغ جیغواون انقد ناز داره مث ماها پوست کلفت نیسنترس ما پوستمون کرگدنه مث اون نیس ...

نه منظورم زن ستبزی دادگاه وقانونه. اینو راست میگفت خودش هم گفت براي بقیه ناراحته

عزیزم مردای سمت خودتو بگو

شوهر خودم اولی

مگه طلاق گرفته؟از همین شوهرش یا قبلاً؟درست میگه منم یکسال دور از دخترم موندم مهریمو گذاشتم اجرا طلاه ...

یه شوهر که بیشتر نداشته