2777
2789
عنوان

نیوشا ضیغمی

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 23 پست
اگه خانما که شامل خودم هم میشه احساساتی برخورد نکنیم قانون تو بعضی جاها به نفع زن هست

کجا

مردای روانی وقتی خانمی از زندگیش دردل میکنه معنیش این نیست که شما گرازا بهش درخواست دوستی بدین .اون شوهرش که الان هار شده واذیتش میکنه اول که با سلام وصلوات آورده توی زندگیش حالا هاری خودشو نشون داده. شماها که اصلا از اول عن هستین .درخواست دوستی ببینم شات ارسال به نی نی یار وتعليق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجیبه راس میگن از رو ظاهر زندگی دیگرانو قضاوت نکنید من میگفتم چقد خوشبختن

مه لقا که زن جواد عزتی بود هم طلاق گرفته آناهیتا همتی که سه سال پیش عروسی کرد

مردای روانی وقتی خانمی از زندگیش دردل میکنه معنیش این نیست که شما گرازا بهش درخواست دوستی بدین .اون شوهرش که الان هار شده واذیتش میکنه اول که با سلام وصلوات آورده توی زندگیش حالا هاری خودشو نشون داده. شماها که اصلا از اول عن هستین .درخواست دوستی ببینم شات ارسال به نی نی یار وتعليق

مگه طلاق گرفته؟از همین شوهرش یا قبلاً؟درست میگه منم یکسال دور از دخترم موندم مهریمو گذاشتم اجرا طلاه ...

حالا نی نی سایتی ها میان میگن شوهر بدش هم خوبه فقط بچسبیم بهش

کجا

مثلا حضانت بچه بهتره پیش پدر باشه تا مادر راحت تر بتونه دوباره زندگی تشکیل بده یا در دیه گرفتن چرا باید دیه زن نصف مرد باشه چون مرد که فوت کنه سرپرستی خانواده بر عهده زن خواهد بود پس زن پول بیشتری برای اداره خانواده میخواد وهمچنین بهتره حضانت با پدر باشه چون زنی که شاغل نیست به راحتی نمیتونه هم کار کنه هم مخارج خانواده رو بده هم مواظب بچه باشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
مثلا حضانت بچه بهتره پیش پدر باشه تا مادر راحت تر بتونه دوباره زندگی تشکیل بده یا در دیه گرفتن چرا ب ...

پس حس مادر چی میشه یعنی خودت حاضری بچه را ول کنی دوباره ازدواج کنی .تازه باید انتخابی بود اگر زن قصد ازدواج داشت اونوقت به شوهر میداد .برای دیه هم نمیشد مساوی باشه پس خانواده ی زن که به قتل میرسه چی شآید یه پيرزن پیرمرد یا بچه هاش باشند که خرجشون به عهده اون زنه بوده

بايد مساوی میشد

پس حس مادر چی میشه یعنی خودت حاضری بچه را ول کنی دوباره ازدواج کنی .تازه باید انتخابی بود اگر زن قصد ...

من هم اول گفتم اگه احساسات زن ها اجازه بده بهتره

در ضمن از همه جهات نگفتم فقط بعضی جهات رو میگم و من هیچ وقت اجازه نمیدم بچه هام دور از من باشن فوقش اینه که طوری رفتار میکنم که اگه خدایی نکرده همچین اتفاقی افتاد هم پدر هم مادر مواظب بچه باشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم