2777
2789
عنوان

شوهر چلغوز

21 بازدید | 6 پست

دیروز روزی بود ک دکتر تعیین کرده بود واسه رابطه شوهرم گذاش رفت خونه مادرشوهرم تا خوده شبم نیومد ازون ورم عصبی اومد مستقیم رفت جاشو انداخت تو اتاق خوابیده یک کلمم بام حرف نزده نمیدونم باز چی تو گوشش خوندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میخوای ازش بچه دار بشی؟ ولش کن و اصلا به روی خودت نیار. از این به بعد عمدا کاری کن فامیلاشون بگن چرا بچه دار نمیشی بگو شوهرم مشکل داره. خونوادش هم موافق حلش نیستن و دلشون نوه جدید نمیخواد. انکار کردن بگو اینجوری شده و منم همچین برداشتی داشتم. غیر از اینه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا میخوای ازش بچه دار بشی؟ ولش کن و اصلا به روی خودت نیار. از این به بعد عمدا کاری کن فامیلاشون بگن ...

وای اخه دوسش دارمم نمیتونم همچیو کنار بزارم ولی خب تا خوده الان ثانیه به ثانیه زجرم میده دیگه نمیتونم تحملش کنم

وای اخه دوسش دارمم نمیتونم همچیو کنار بزارم ولی خب تا خوده الان ثانیه به ثانیه زجرم میده دیگه نمیتون ...

نمیگم چیزی رو کنار بذار. میگم نشون بده هر رفتار خوب و بدی یه بازخورد مستقیم داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نمیگم چیزی رو کنار بذار. میگم نشون بده هر رفتار خوب و بدی یه بازخورد مستقیم داره

بد اگه من بگم مشکل از شوهرمه این میره ب همه میگه ک مشکل از من بدشم خب همشون تیم میشن واسه شکستنم🫠