2777
2789

افرین

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

افرین دوست خوبم👍🏻 منم مثل شما ادامه میدم🙌🏻

(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)

تاثیری هم گذاشته؟

خب قطعا تو یه لقمه غذا کمتر بخوری نتیجه میزاره مثلا باعث تثبیت وزن میشه یا دیگه جوش نمیزنی یا خیلی چیزای دیگه

خلاصه هرکاری رو شروع کنی حتی اگه کوچیک باشه تاثیرش رو به مرور زمان میبینی ولی کار های بزرگ نتیجه های بزرگتری دارن و نتیجه رو زودتر میبینی

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

خب قطعا تو یه لقمه غذا کمتر بخوری نتیجه میزاره مثلا باعث تثبیت وزن میشه یا دیگه جوش نمیزنی یا خیلی چ ...

دقیقااا 👌

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

من سه روزه ورزشو شروع کردممم🌚البته توی خونه ورزش میکنم برای سفت شدن بدنم و وزن گرفتن

مرحبا

منم از سال 1403 شروع کردم داخل خونه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب قطعا تو یه لقمه غذا کمتر بخوری نتیجه میزاره مثلا باعث تثبیت وزن میشه یا دیگه جوش نمیزنی یا خیلی چ ...

فکرکنم ایشون توی تاپیکای قبلیمم بوده جوابشو دادم اونجا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه