2777
2789
من عاشق این اراده و عادت ورزشت هستم لطفا یه دعا کن منم همینطور بشم همش دنبالت میکنم و بهت آفرین میگم ...

فداتبشم ❤️ قربون نگاه سبزت ☀️

نیاز ب دعا نیست قشنگ من اراده کن و شروع کن 🙌🏻 من با محدودیتام و ی سری مشکلات زندگیم از 1403 تو خونه ورزش میکنم ولی هم خوبه هم جوابه توام میتونی 👍🏻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فداتبشم ❤️ قربون نگاه سبزت ☀️ نیاز ب دعا نیست قشنگ من اراده کن و شروع کن 🙌🏻 من با محدودیتام و ی سر ...

💚🧡💛🩵🩷

منم همینطور اما مثل شما هر روز نیست

من این روتین ات دوست دارم خیلی 😍🥰

مثل شما ندیدم اصلا

خیلی بهت آفرین میگم 🥹

فقط منم میخوام

هی بهانه امروز حوصله ندارم امروز کار دارم امروز فلانی ناراحتم کرده امروز بدنم خسته است امروز گرمه امروز ...

💚🧡💛🩵🩷منم همینطور اما مثل شما هر روز نیست من این روتین ات دوست دارم خیلی 😍🥰مثل شما ندیدم اصلا ...

منم هروز ک نیست نامنظمه ولی پیوسته ینی ولش نمیکنم حتی 10روز بینش ورزش نکنم باز ادامه میدم چون تلاش کردم 🌹

ببین من خستم و ناراحتم و افسردم و.. اهنگ میزارم از رقص و حرکات ساده شروع میکنم گرم میکنم میرسم ب ورزش. و هوازی و بدنسازی

ی کلیپ توی من خیلییی تاثیرداشت اونم حرفای رونالدو میگفت هرکسی میتونه بگ ک میتونه من بشه ولی کو؟ چرا چون من استمرار دارم و منم ادمم خسته میشم و وو.. ولی ادامه میدم تا اینی هستم بمونم و بشم اونی میخام

منم هروز ک نیست نامنظمه ولی پیوسته ینی ولش نمیکنم حتی 10روز بینش ورزش نکنم باز ادامه میدم چون تلاش ک ...

من فکر کردم یه روز هم فاصله نمیندازی

آخه هر روز تاپیکش میزنی و هر روز انجام میدی

منم به زور آهنگ که سرم گرم بشه و برم تو خیال

تا زمان متوجه نشم

عزیزم عکس حرکاتی که میری رو داری برام بفرستی ؟🙏

یا از کلیپ انجام میدی

من با کلیپا نمیتونم هزارتا کلیپ انواع و اقسام از ادم های مختلف

اصلا نمیتونم باهاشون همراهی کنم

فقط باید خودم و حرکات دلخواه و سرعت دلخواهم باشه

منم هروز ک نیست نامنظمه ولی پیوسته ینی ولش نمیکنم حتی 10روز بینش ورزش نکنم باز ادامه میدم چون تلاش ک ...

هی ناراحتی افسردگی فکرها مشکلات کاش اینا نبودن

آخه تا کی

چقدر به روی خودمون نیاریم

پس کی راحتی میاد

من فکر کردم یه روز هم فاصله نمیندازی آخه هر روز تاپیکش میزنی و هر روز انجام میدیمنم به زور آهنگ که س ...

قربونت اره گاهی هروزه ولی میگم بینشونم گاهی فاصله اس

هروزم ورزش ندارم گاهیم پیاده رویه

براساس بدنت باید ی برنامه ورزشی از ی مربی حضوری یا آنلاین بگیری.

من خودم قبلا چون ورزش میکردم برنامم رو خودم ریختم ب مربی نشون دادم تایید کرد و کم و زیادشم ب عهده خودم گذاشت

هی ناراحتی افسردگی فکرها مشکلات کاش اینا نبودن آخه تا کی چقدر به روی خودمون نیاریم پس کی راحتی میاد

میفهمم دقیقا منم از قبل عید انقد حالم بدشد ک نمیتونستم ورزش کنم پیاده روی میکردم ک ورزشمو ول نکرده باشم

انقد افسرده بودم تازه کم کم دارم خوب میشم

میفهمم مشکل و ناراحتی هست ولی بفکرخودتم باید باشی

میفهمم دقیقا منم از قبل عید انقد حالم بدشد ک نمیتونستم ورزش کنم پیاده روی میکردم ک ورزشمو ول نکرده ب ...

ایول ✨

من هربار تاپیکت ببینم تحسین میکنم

حتی شات گرفتم از یکی دوتا تاپیک ورزشت

عاشق شماره تاپیک ورزش هات هستم 🥰🥰

واقعا باعث انگیزه ای 😎😍

ایول ✨من هربار تاپیکت ببینم تحسین میکنم حتی شات گرفتم از یکی دوتا تاپیک ورزشت عاشق شماره تاپیک ورزش ...

فداتبشم ❤️

نوش نگاه قشنگت

میگم ک توام شروع کن 🙌🏻 بزار شمارش اینجا هم یادت نره هم انگیزس

درکنارش کلیپای انگیزشی.ببین و شکرگذاری بنویس و هروقت حالت بدشد بلندشو ورزش کن 🙌🏻

فداتبشم ❤️ نوش نگاه قشنگت میگم ک توام شروع کن 🙌🏻 بزار شمارش اینجا هم یادت نره هم انگیزسدرکنارش کلی ...

اگه خواستی بیا یه پیام رسان

آهنگ ورزشی و کلیپ و عکس حرکت برای هم بفرستیم

و بهم گزارش بدیم

یا یه گروه بزنیم که بقیه هم بیان انگیزه بگیرن

یا اینجا یه تاپیک گفتگو بزنیم