2777
2789
عنوان

یک معلم زبان

30 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من مدرس زبانم زبانم خیلی عالیه به طوری که خودم پونزده سال کلاس زبان رفتم و بعد گرفتن مدرک آموزشگاهی آیلتس 7.5 رو هم دارم و یدونه مدرک شرکت توی دور ه ی آمادگی برا تدریس. مهم تر از اینا من خیلی کسایی رو میشناسم در همین حد که همه اینارو دارن اما فرق من اینه کلی فیلم و ویدیو یوتیوب و روش های نورن تدریس و ترند هایی فضای مجازی رو به سرعت دنبال میکنم دامنه لقات و سطح متوجه شدن اصطلاحات روزمره و غیر رسمی توی فیلم ها و اینترنت من خیلی زیاده. البته تعریف از خود نمیکنم ولی خود همکارام میگن که حتی لحجت داره واقعا به یه نیتیو اسپیکرای آمریکایی نزدیک میشه. اما یه مشکلی هست. من از چند آزموشگاه دعوت شدم برای استخدام ولی حتی یکیشون استخدام فول تایم با حقوق بهتر از بقیه هم بهم پیشنهاد کرده. ول مشکلش اینه توی همه این آموزشگاه ها چه استخدام چه پاره وقت حتما باید از اول کلاس بچه کوچیکا و سطح پایین تدریس کنی. که ترجیح میدم سرمو بکوبم به دیوار( نه برای بچه ها بلکه برای حس حدر شدن دانشم) جالب اینه توی همون آزمایشگاه توی پیشرفته ترین سطح استاد خودم میدونست توی خیلی چیزا حتی از اونم بهترم. خلاصه که تدریس با بچه ها مساوی است با حقوق خیلی کمتر و احساس تلف کردن وقت وفتی میتونم به زبان اموز پیشرفته کمک کنم به لولی از زبان برسن که هررر مکالمه.. فیلم ... موزیک .. و یا گفتگو رو با اعتماد بنفس بالا قورت بدن . حتی امتحان کنکورشونو( من خودم کنکور زبانم رتبه دو رقمی شدم البته بهتر هم میشد ولی بقیه عمومی ها هم توی زبان بودن برا همین.) خصوصی و انلاین هم چندباری کار کردم ولی بنا به دلایلی نشد. جایی سراغ دارید معلم بخوان آنلاین باشه بهتره. حضوری هم اوکیه حرفه ای بودن خودمو ثابت میتونم بکنم ولی میخوام بعد از مصاحبه کلاس موقتیی و ... سطح حرفه ای تدریس کنم هم مکالمه هم ایلتس چون تمام دانش لازم برای ایکارو دارم

۱۵ سال کجا درس خوندید مگه؟😬

پس چرا ما رو بعد ۶ سال ریختن بیرون گفتن تموم شد برید🫠😂

درمورد سوالیم که پرسیدید طبق چیزی که من با اکثر آموزشگاها صحبت کردم مدت کوتاهی باید یا رایگان کار کنید یا حقوق کم و با بچه ها

از اول نمیذارنتون کلاس های سطح advanced تدریس کنید ، مخصوصا اینکه رزومه عملی ندارید

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نمیشه چون سابقه نداری و هنوز در عمل ارزیابی نشدی دونستن یک زبان دلیل نمیشه مدرس خوبی هم باشی ولی اینقدر کار برای این رشته زیاده که اگر دیدی در اموزش موفق نیستی بری فیلد دیگه

درضمن با این خجم از تسلط به لغانت و .... برای تدریس بنظرم خودتو تلف نکن نه حقوق داره نه بیمه درست حسابی و نه مزایا و ....

دعانویس مادر ج نده ست و همچنین تبلیغچی هاشون